Webversie
 
 
 
banner
 
 
 

Beste lezer,

Heb jij al een draai gegeven aan ons Rad van Black Friday? Maak tot en met aanstaande maandag nog kans op 25% korting op het gehele cursusaanbod van Tech Academy! Wil je ook je technische kennis uitbreiden met één van onze cursussen? Zo vertellen wij je in de cursus Back-up en herstel welke software je het beste kunt gebruiken voor het maken van volledige back-ups, of dat nu van je persoonlijke documenten, volledige partities, complete besturingssystemen of je onvervangbare foto’s is. En met onze cursus Python ga je praktijkproblemen te lijf en maak je volwaardige programma’s die ook anderen zonder Python kunnen gebruiken.

Je hebt bij Tech Academy keuze uit tientallen cursussen. Hier zit vast een cursus voor jou bij! Misschien denk je: ik zou wel eens zelf een app willen bouwen, maar ik weet niet hoe. Dan is de basiscursus Apps bouwen iets voor jou. Je leert niet alleen de theorie over het bouwen van een Android-app, maar gaat daadwerkelijk aan de slag.

Geef een slinger!
Klik op onderstaande button om een slinger aan het rad te geven.

 
 

Hoe werkt het?
Wees er snel bij, want deze actie is geldig t/m aanstaande maandag 29 november. De kortingscode wordt automatisch verwerkt in de getoonde prijzen op de pagina. Je kunt de kortingscode ook handmatig gebruiken in het checkout-proces via de cursuspagina. Let op: voor cursusbundels geldt OP=OP!

Over Tech Academy
Via de online cursussen op de website van Tech Academy leer je alles over de nieuwste technologie. Ben je handig met tech of wil je graag nieuwe technologieën goed onder de knie krijgen? Tech Academy helpt je op weg met volledige online cursussen die je overal en altijd kunt volgen, met video’s, uitleg, vragen en voorbeelden. Kortom: Tech Academy is dé manier om jezelf verder te ontwikkelen tot een echte expert!

Voorwaarden Black Friday-actie

  • Deze actie is geldig van 24 november t/m 29 november 2021
  • De kortingscode is geldig op alle cursussen en bundels
  • De kortingsactie geldt niet in combinatie met reguliere korting of andere kortingsacties
  • De kortingscode is niet geldig op producten in de Reshift Store
 
 
 
 
Klantenservice | Privacy statement | Wijzig mailvoorkeuren
 
 
facebook twitter twitter
 
 
 
 
 
Je ontvangt dit bericht uit hoofde van uw aanmelding bij één van de merken van Reshift Digital BV.