David Yermack (New York University) legt het uit!
David Yermack (New York University) legt het uit!
Elsevier Events
Wat zijn de consequenties van de blockchain-technologie? Wat betekent dit voor uw organisatie en/of klanten? Wat is er nodig om blockchain succesvol te integreren en waar liggen de uitdagingen?

Nieuwsgierig naar de antwoorden op bovenstaande vragen? Dan is de tweedaagse masterclass aan de Universiteit van Amsterdam in samenwerking met Elsevier ideaal voor u!

Professor David Yermack

Voor deze masterclass is één van de meest toonaangevende academische specialisten op het gebied van bitcoin en blockchain uit Amerika uitgenodigd: David Yermack van de New York University - Stern School of Business.

Het belangrijkste doel is om in een kort tijdsbestek uw kennis op het gebied van fintech en blockchain naar een hoger niveau te tillen!
Elsevier Events

Praktische informatie

Voor informatie en inschrijving van de Executive Masterclass Fintech & Blockchain kunt u terecht op onze website. Het programma is geaccrediteerd voor 14 PE uren. Na afloop ontvangt u een certificaat van deelname vanuit de Universiteit van Amsterdam.
Elsevier Events
Volg Elsevier Events ook op
Elsevier Events - Facebook Elsevier Events - Twitter
Copyright © 2017 One Business. Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande toestemming van Elsevier, door Elsevier gepubliceerde artikelen, onderzoeken of gedeelten daarvan over te nemen, te (doen) publiceren of anderzins openbaar te maken of te verveelvoudigen. Op onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn van toepassing onze algemene voorwaarden, welke zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam. Wilt u geen aanbiedingen van Elsevier meer ontvangen per e-mail, dan kunt u zich hieronder met een klik afmelden. Eventuele nieuwsbrieven blijft u gewoon ontvangen. Hiervoor kunt u zich afmelden in elke nieuwsbrief die u ontvangt.
Gebruiksvoorwaarden | Privacy Statement | Afmelden
spacer