Zijn ze wel eetbaar?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quest
 

Wat gebeurt er in het brein van mensen die in tongen praten?

In tongen praten is een bijzonder fenomeen. Wie een evangelische kerk of pinkstergemeente inloopt, kan mensen onverstaanbare klanken horen uiten. Volgens henzelf is dat de Heilige Geest die via hen spreekt. Is daar iets van te zien in het brein?

 
 
Quest
 

Zes foto's waardoor je een keer naar Zeeland wil

Nederland druk? Het ligt eraan waar je bent. In Zeeland heb je nog eindeloze vergezichten, al duiken wel overal sporen van de mens op.

 
 
 
Hoe moeilijk is het om een week niet te liegen?

Hoe moeilijk is het om een week niet te liegen?

Redacteur Melanie Metz probeerde een week lang alleen maar eerlijk te zijn. Dat kan zo moeilijk niet zijn, dacht ze. Maar dat viel zwaar tegen. Waarom is het zo lastig om niet te liegen?

Redacteur Elly Posthumus verdiepte zich in 'klimaatmoeheid'. We weten dat we beter voor de aarde moeten zorgen, maar waarom doen we het dan niet? Dat en nog veel meer lees je in Quest

 
Quest
 

De wondere wereld achter de broodzaksluiting

Al sinds de uitvinding van de plastic zak zoeken we naar manieren om hem netjes dicht te maken. Dat blijkt nog niet zo eenvoudig. Quest ging langs bij dé zaksluitingenexpert van Nederland.

 
 
Quest
 

Wat zijn toch die gele bolletjes die bij de augurken zitten?

De één veegt ze zorgvuldig van een augurk af, de ander eet ze zonder na te denken op. Wat zijn die kleine gele bolletjes?

 
 
Quest
 

Het best gelezen artikel van vorige week

Waarom blijven je oren groeien en je armen niet?

De oren van bejaarden lijken niet alleen groter, dat zijn ze ook. Hoe kan het dat je oren je hele leven blijven groeien?