Kun je die wel eten?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quest
 

Wat bepaalt het geslacht van een baby?

De kans dat je baby een meisje of een jongen is, is fifty-fifty. Toch? Nou, daar zijn twijfels over. Misschien zijn er factoren die bepalen dat moeder of vader een grotere kans heeft op een dochter of een zoon.

 
 
Quest
 

Tot welke diepte ben je eigenaar van je tuin?

Als tuineigenaar heb je veel meer grond dan je wellicht vermoedt. Je eigendom loopt namelijk door tot extreme dieptes, al moet je jezelf niet te vroeg rijk rekenen.

 
 
Quest
 

Ja, dit gaat je lukken

Vind je het moeilijk om je werk los te laten? En wil je meer uit je (werk)dag halen? Dan is de cursus Omgaan met druk van Quest Academie echt iets voor jou!

Quest dook voor deze cursus in het wetenschappelijk onderzoek naar timemanagement, sprak er met experts over en creëerde pakkende zelftests. We lazen ook de belangrijkste boeken over timemanagement en vatten ze samen, zodat jij dat niet meer hoeft te doen.

Bestel de cursus voor maar € 19,95 of ontvang hem cadeau bij de aankoop van jouw favoriete Quest-uitgave voor maar € 39,99!

 
 
Quest
 

Hoe oud werden dinosauriërs?

Dinosaurusbotten zijn altijd vele miljoenen jaren oud, maar welke leeftijd konden deze uitgestorven dieren zelf bereiken?

 
 
Quest
 

Wat zijn toch die gele bolletjes die bij de augurken zitten?

De één veegt ze zorgvuldig van een augurk af, de ander ziet ze niet eens zitten. Wat zijn die kleine gele bolletjes die in de pot worden gestopt?

 
 
Quest
 

Het best gelezen artikel van vorige week

Hoe werkt drijfzand? En kun je erin verdrinken?

Op plekken waar zand wordt opgespoten kan drijfzand ontstaan. Dat kan gevaarlijk zijn: in 2007 belandde een Duitse jongen in het zand langs de Rijn nadat hij een hek was overgeklommen. Maar hoe levensbedreigend is zo'n avontuurtje nou eigenlijk?