Is het een embryo?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quest
 

Artificial Intelligence: de evolutie, toepassingen en uitdagingen

Hoe goed schrijft kunstmatige intelligentie over kunstmatige intelligentie? De Quest-redactie gaf chatGPT de volgende opdracht: schrijf een wetenschappelijk artikel over kunstmatige intelligentie. Hoe bracht AI het er vanaf?

 
 
Quest
 

Suig aan my aambeie en 7 andere mooie scheldwoorden uit de hele wereld

Iemand eenvoudig een 'kl**tzak' noemen is natuurlijk altijd een optie, maar misschien is het goed eens een creativiteitsslag te maken in het scheldwezen.

 
 
 
Zin om te leren? Dat kan met Quest Academie  

Zin om te leren? Dat kan met Quest Academie

Jouw leven leuker en makkelijker maken, dat is wat wij met onze cursussen van Quest Academie willen bereiken. Iedere cursus maken we zorgvuldig op basis van wetenschappelijk onderzoek en interviews met experts. We wisselen theorie af met korte video’s, (zelf)tests en opdrachten.

 
Quest
 

Test: is dit door AI of door een mens gemaakt?

AI kan een hele hoop, maar kan het jou ook voor de gek houden? In deze test schotelen we je tien beeld- en geluidsfragmenten voor. Jij mag zeggen of daar een mens achterzit of dat AI aan het werk is geweest.

 
 
Quest
 

Wat zijn die rode stippen in een ei?

Hoppa, je breekt een ei boven een koekenpan, tijd voor een omelet. Maar wacht even, wat is dat rode stipje in het ei?

 
 
Quest
 

Het best gelezen artikel van vorige week

Waarom is de mens monogaam?

De meesten van ons hebben een lange relatie met één persoon. Waarom doen mensen het niet net als chimpansees en bonobo’s met iedereen?