En brengt magnesium ze weer tot bedaren?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Afbeelding
 

Herken jij de gezichtsuitdrukkingen van een kat?

Koele, emotieloze killers, zo zien de meeste hondenmensen katten. Uit een Amerikaans onderzoek blijkt nu dat de kat honderden gezichtsuitdrukkingen heeft. Maar hoe lees je de ware gevoelens van je kat?

Ontdek het hier
 
 
Afbeelding
 

Hoe tactvol ben jij?

Tact is de kunst om je mening te geven zonder dat je een vijand maakt. Niet iedereen is daar even goed in. Hoe zit dat bij jou?

Doe de test!
 
 
Afbeelding
 

Nu in de winkels: Quest Junior Winterboek

Als het steeds vroeger donker wordt, weet je dat het de hoogste tijd is voor het Quest Junior Mega Winterdoeboek! We hebben weer 132 pagina’s vol strips, verhalen, puzzels en knutsels voor nieuwsgierige kinderen gemaakt. Doe ze een lol en koop dat boek.

Krijg het winterboek thuisbezorgd
 
 
Afbeelding
 

Heeft het zin om een pak aan te trekken tijdens een sollicitatiegesprek?

Stropdas om, pantalon aan. Voor een sollicitatiegesprek hijsen veel mensen zich strak in het pak. Maar heeft het wel zin om zo'n apenpakkie aan te trekken? Vergroot een net pak je kansen op een baan?

Je leest het hier
 
 
Afbeelding
 

Helpt magnesium tegen rusteloze benen?

Je ploft in bed, klaar voor heerlijk acht uur platliggen. Maar je benen lijken nog niet klaar met de dag. Waarom zijn ze zo woelig? En brengt magnesium ze echt weer tot rust?

Ontdek of dat spul echt werkt
 
 
Afbeelding
 

Het best gelezen artikel van vorige keer

Waarom transplanteren we varkensharten en geen apenharten?

In 2023 transplanteerden artsen voor de tweede keer een varkenshart in een mens. Maar waarom kiezen ze het hart van een roze krulstaart en niet een apenhart bijvoorbeeld? Lijkt dat niet veel meer op het onze?

Ontdek hier waarom