€100 korting Amerika | €200 korting Mauritius | Nieuw: Tenzing Travel Family
Bekijk deze nieuwsbrief online.
 
 
 
 
Brochure aanvragen
Contact
     
 
 
Wat zijn uw reisplannen voor 2018?
2018 staat voor de deur en dus is dit hét moment om de reisplannen voor volgend jaar vorm te geven. Om u een handje te helpen hebben wij het beste uit ons aanbod op een rij gezet. Met trots introduceren wij ook Tenzing Travel Family, waarvoor we 19 bijzondere familiereizen hebben samengesteld. Maar met welk gezelschap u ook reist, met onderstaande reizen gaat u ongetwijfeld een onvergetelijke tijd tegemoet!

Wij wensen u een reislustig 2018!
Nr. 1 reis: Best of the Southwest (USA)
Schitterende rondreis door Zuidwest-Amerika die u onder andere naar de fameuze Grand Canyon, het wonderschone Zion N.P. en Las Vegas brengt.
Bekijk deze reis
Adventurous Yukon (Canada)
Ontdek de ongerepte natuur van Yukon. Hoge bergen, schitterende gletsjers, meren en dichte bossen; u heeft ze waarschijnlijk voor u alleen!
Bekijk deze reis
Explore West Canada by Camper
Trek met de camper door West-Canada en laat u betoveren door de spectaculaire natuur van Banff en Jasper National Park, Wells Gray en Vancouver Island.
Bekijk deze reis
Great Ocean Road & Kangaroo Island (Australië)
Ontdek de hoogtepunten van Zuid-Australië: rijd over de beroemde Great Ocean Road, bewonder de Twaalf Apostelen, wandel door Grampians N.P. en sluit de reis af op Kangaroo Island.
Bekijk deze 11-daagse autoreis
Bestseller: New Zealand No Hurries
Verken Nieuw-Zeeland op uw gemak! Vaar door de Milford Sound, sta versteld in geothermisch wonderland Rotorua en hike door de ruige natuur van het Abel Tasman National Park.
Bekijk deze 30-daagse autoreis
Discovery of South Africa
Met deze reis mist u geen enkel hoogtepunt van Zuid-Afrika: ga op safari in het Krugerpark, geniet van prachtige vergezichten op de Panorama Route, spot olifanten in Addo en sluit af in Kaapstad.
Bekijk deze 22-daagse autoreis
Strandvakantie Mauritius
Geniet u binnenkort op een van de parelwitte stranden van paradijselijk Mauritius? Boek nu en ontvang tot €200 korting op uw boeking (bij KLM-vlucht en Beachcomber Resort).
Bekijk deze actie
Experience Boutique Sri Lanka
Verken de Culturele Driehoek, wandel door historisch Galle, beklim de Leeuwenrots en overnacht in sfeervolle en karakteristieke accommodaties.
Bekijk deze reis
Colourful Highlights of Malaysia
Ervaar kleurrijk West-Maleisië: ontdek bruisend Kuala Lumpur, loop door de groene jungle van Taman Negara N.P. en ontspan op parelwitte stranden.
Bekijk deze reis
Perfect Match China & Japan
Twijfelt u tussen China en Japan? Met deze reis hoeft u niet te kiezen! U bezoekt o.a. de Verboden Stad, de Chinese Muur, Kyoto en Tokyo.
Bekijk deze reis
Highlights of Argentina & Chile
Altijd al het ruige Patagonië willen bezoeken? Dan is dit de perfecte reis. Ontdek onder andere het Torres del Paine N.P. en de Perito Moreno, de beroemdste gletsjer van Zuid-Amerika.
Bekijk deze 15-daagse individuele reis
Island Hopping Galapagos
Hop tussen 3 verschillende eilanden van de Galápagos en maak zo kennis met haar unieke dierenwereld. Staat u binnenkort oog in oog met een reuzenschildpad, blauwvoetgent of zeeleeuw?
Bekijk deze 7-daagse individuele reis
Discover Suriname
Ga voor natuur en cultuur in Suriname. Vaar over de lagune van natuurgebied Bigi Pan, fiets langs de plantages in het Commewijne district en ontmoet de inheemse bevolking.
Bekijk deze 15-daagse individuele reis
In Touch with Cuba
Verken koloniaal Havana, zie hoe de sigaren worden gerold in de Viñales Vallei en krijg een uniek inkijkje in het dagelijks leven van de Cubanen door uw verblijf in Casas Particulares.
Bekijk deze 9-daagse autoreis
Verken de wereld per camper
Wilt u de wereld per camper ontdekken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze camperspecialisten adviseren u graag over de meest geschikte campers en mooiste routes (o.a. door Amerika, Canada, Nieuw-Zeeland, Australië en Zuid-Afrika). Ook fijn: wij bieden de laagste prijsgarantie op camperhuur!
Bekijk het camperaanbod
Kids in the West
Ontmoet Mickey in Disneyland, ga kajakken op Lake Powell en wandel langs de indrukwekkende rotsformaties van Bryce Canyon N.P.
Bekijk deze reis
Kids in South Africa
Zuid-Afrika is onvergetelijk. Want wat is er mooier dan samen de Big Five te spotten en met de kabelbaan de Tafelberg in Kaapstad te trotseren?
Bekijk deze reis
Kids in Thailand
Ontdek Bangkok per fietstaxi, bezoek de apentempel Phra Prang Sam Yot en zie olifanten in het water spelen in het Elephant Nature Camp.
Bekijk deze reis
CONTACT
REISBUREAU
OFFERTE
ADVIES THUIS
MAIL ONS
  Contact Privacy Afmelden
© 2017 Tenzing Travel