En ontdek de nieuwe Vitara én de vierde generatie Jimny
Webversie
  Suzuki  
In deze editie
 • Dit is onze nieuwe commercial
• Volop actievoordeel bij Suzuki
 • Vitara medio oktober bij de dealer
 • De nieuwe Jimny komt eraan
 • Suzuki-primeurs op de 50PlusBeurs
 • Video: Suzuki Swift Redactie Race
 
 
Suzuki
 
Wat zou jij doen met 25 miljoen?

Wat zou jij doen met 25 miljoen? Frank en Anouk, de hoofdpersonen uit onze nieuwe commercial, zijn échte Suzuki-fans en weten het wel: zij gaan dan direct naar de Suzuki-dealer! Check de commercial om te zien welk model ze bestellen.

Bekijk ’m hier
 
 
Suzuki
 
Volop acties bij Suzuki

Voor interessante acties ben je bij Suzuki nu aan het juiste adres. Met Suzuki Private Lease bijvoorbeeld rijd je al een Suzuki vanaf € 209,- per maand. Bovendien: koop je een nieuwe Suzuki, dan krijg je nu tijdelijk tot wel € 1.500,- extra inruilwaarde.

Meer over Private Lease

Bereken jouw inruilwaarde
 
 
Suzuki
 
Ontdek de nieuwe Vitara

Medio oktober is het zover: dan staat de nieuwe Vitara bij de dealer! Deze compacte SUV heeft een krachtige uitstraling, mede door een nieuwe grille, gewijzigde achterlichtunits, én een fris interieur. Hij is naar wens uit te rusten met Suzuki’s AllGrip-vierwielaandrijving. Benieuwd naar meer details?

Hou me op de hoogte
 
 
Suzuki
 
De nieuwe Jimny komt eraan

Een eigenzinnige offroader, een werkpaard en tegelijkertijd een avontuurlijke lifestyle-auto. Dan hebben we het natuurlijk over de nieuwe, vierde generatie Jimny! Het volledig nieuwe, hoekige design met de zwarte grille, bumpers en spatbordverbreders weerspiegelen zijn robuuste karakter. Ben jij klaar om op avontuur te gaan?

Hou me op de hoogte
 
 
Suzuki
 
Nieuwe Vitara en Jimny op de 50PlusBeurs

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar de Suzuki nieuwe Vitara en de nieuwe Jimny? Kom dan naar de 50PlusBeurs, waar je deze nieuwe modellen kunt bewonderen op de Suzuki-stand. Een primeur! De 50PlusBeurs vindt plaats van 18 t/m 22 september in de Jaarbeurs in Utrecht.

 
 
Suzuki
 
Bekijk de Suzuki Swift Redactie Race

Een J-turn, een slalom, een parcours: alles kwam voorbij tijdens de Suzuki Swift Redactie Race, waarin Autovisie, AutoRAI.nl, Autobahn.eu, Autoblog.nl de Swift Sport testten. ‘Fungehalte hoog; een auto om lekker mee te spelen, mee te stunten. Echt een plezierauto!’, citeren we. Benieuwd wie er won? Check snel de spectaculaire video.

Bekijk de video
 
 
 
Direct aan de slag

   
 
 

Volg Suzuki
 
Facebook   Instagram   YouTube   Suzuki


Indien je geen prijs stelt op het ontvangen van deze digitale nieuwsbrief van en over Suzuki, dan kun je je eenvoudig uitschrijven. Het is niet mogelijk om via een reply te reageren op dit e-mailbericht.