Nieuwsbrief van 7-11-19 7:00:27
Online bekijken

Geteste systemen voor tegelwerk

PCI breidt systemen voor waterdichting, tegellijmen, vloerreparatie en kelderafdichting uit

Op de website van PCI staan per systeem een beschrijving, een overzicht van de benodigde producten, productinformatie, verwerkingsvideo’s over het aanbrengen van het systeem inclusief aanvullende tips en een handige verbruiksberekeningstool.

3-zonereiniging van emco maakt korte metten met vuil

Speciaal voor de opname van grof vuil, fijn vuil en vocht leveren we het emco 3-zonereinigingssysteem. Een combinatie van verschillende types entreematten, die samen zorgen voor een optimale reiniging. Tot in detail aan te passen aan uw specifieke wensen.

MultiFin meerpuntssluiting gaat strijd aan met uitdagingen in de timmerindustrie

Met de MultiFin meerpuntssluiting presenteert BUVA dit najaar weer een innovatie. Een belangrijk aspect van dit slot zijn de ‘vinschoten’. Krimp kan in de praktijk voor problemen zorgen, bijvoorbeeld bij dubbele deuren. Wanneer deze deuren allebei 2 mm zouden krimpen, dan wordt de sluitnaad tussen het slot en de haken in de bijzetkom groter. De ‘vinschoten’ bieden hiervoor een eenvoudige en veilige oplossing.

Wand- en plafondsystemen met nano-perforatie zorgen voor akoestisch comfort

Hunter Douglas lanceerde dit voorjaar een innovatief assortiment wand- en plafondsystemen met nano-perforatie. De houtfineer panelen bevatten talloze microscopische perforaties (Ø 0,5 mm), die hoge akoestische prestaties mogelijk maken zonder afbreuk te doen aan de esthetische kwaliteit.

NOE start ontwerpwedstrijd tijdens BetonExperience op 13 november a.s.

NOE-Betonvormgeving en NOE-Bekistingtechniek zijn ruim 50 jaar producent en wereldwijd leverancier van NOEplast structuurmatten die wereldwijd vele miljoenen vierkante meters betonoppervlak van een eigen visuele uitstraling hebben voorzien. Studenten die deelnemen aan de BetonExperience op 13 november a.s. hebben nu de kans om hun eigen ontwerp aan het succesvolle NOEplast-programma toe te voegen.

Product uitgelicht

Vervang kunststof kruipruimteventilatieroosters eenvoudig zonder hak-en-breekwerk

Het gepatenteerde RenoFix® RVS renovatierooster voor kruipruimteventilatie is bedoeld om zwarte kunststof kruipruimteventilatieroosters te vervangen. Deze roosters raken vaak beschadigd en met de eenvoudig zonder hak- en breekwerk te plaatsen RenoFix® RVS renovatieroosters krijgt de gevel gelijk een betere uitstraling.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.
 <