Gawalo
Online versie
Waterstof kans geven kost minstens 2 miljard euro 

Wil de toepassing van waterstof in de energietransitie een eerlijke kans krijgen, dan is voor de komende tien jaar een plan van aanpak nodig. En geld. De gebouwde omgeving moet vooral ervaring opdoen en op zoek naar zinvolle toepassingen.  

Lees verder >
(advertorial)
alt
Voorkom fouten en tijdverlies
Ook vaak lang bezig met een complete, passende ventilatieoplossing voor een multifunctioneel vastgoed project? Dit kan een flinke zoektocht zijn met diverse leveranciers en risico\'s. Maar eigenlijk is dit helemaal niet nodig. Want gewoon alles bij één partij neerleggen kan ook.
Corrosie en ketelsteen in leidingen voorkomen

In cv- en gekoeldwatersystemen komt geregeld corrosie voor. Dat komt onder meer door de verlaging van de temperatuur in de warmwatersystemen, verhoging van de temperatuur in gekoeldwatersystemen, andere materiaalkeuze en kleinere inregelventielen.

Lees verder >
Nieuwe ketel van Bosch draait op aardgas en waterstofgas 

Worcester Bosch ontwikkelde een cv-ketel, die zowel op aardgas als op 100% waterstof werkt.  

Lees verder >
(advertorial)
alt
Kom je een bakkie doen?
Op 4 tot en met 7 februari 2020 staat Alklima weer op de VSK in de Jaarbeurs Utrecht. Wil je samen met ons de switch naar all electric maken? Kom dan een bakkie doen! Bestel nu jouw gratis kaarten.
Stress in de bouw bespreekbaar maken

Hans Andriessen, oprichter van coachingpraktijk BouwMind, werkte ruim 25 jaar als loodgieter tot hij een zware burn-out kreeg. Nu wil hij stress bij bouwvakkers en installateurs uit de taboesfeer halen. Zijn motto: “Jij ziet. Jij voelt. Gewoon: jij bent.”

Lees verder >
Warmtepomp Innovatieroute op VSK 2020

Beursbezoekers van de VSK, die van 4 t/m 7 februari plaatsvindt in de Jaarbeurs te Utrecht, kunnen gratis deelnemen aan de Warmtepomp Innovatieroute.

Lees verder >
Meer nieuws
Partnernieuws
Productnieuws VSK: installatievriendelijke wtw-unit HRU 400

Itho Daalderop presenteert tijdens de installatievakbeurs VSK de nieuwe wtw-unit HRU 400. Deze bijzonder krachtige wtw-unit heeft een capaciteit van 400 m³ bij 200 Pa. De wtw-unit is geschikt voor woningen en appartementen waar een grotere capaciteit benodigd is.

Lees verder >
(advertorial)
alt
Uitbreiding Flair-familie
De Flair-familie van Brink wordt verder uitgebreid, waarmee Brink balansventilatie met WTW voor alle woningen bereikbaar maakt. Naast de al geïntroduceerde Flair 300 en 400 worden op de komende VSK de Flair 200, 450 en 600 (resp. 200, 450 en 600 m3/h) aan de markt voorgesteld.
Blog
Hoe bereid je je voor op de ‘Gasketelwet’?

De Tweede en de Eerste Kamer hebben positief gestemd over een verplichte certificering voor cv-installateurs, ook wel de ‘Gasketelwet’ genoemd. Naar verwachting gaat de Gasketelwet in 2020 in. Hoe kunnen installatiebedrijven zich daar het beste op voorbereiden?

Lees verder >
(advertorial)
alt
Win douche-wc TECEone op VSK
De highlight bij TECE is de douche-wc TECEone. U kunt deze zien en beleven met o.a. een Photobooth. Bovendien kunt u meedoen met de TECEone beursactie. U maakt kans op een complete TECEone inclusief wc-bedieningsplaat en miniboiler. Jaarbeurs, Utrecht: Hal 7, stand E026.
Whitepaper
Koudemiddelen in warmtepompen

Het zijn spannende tijden voor het koudemiddel in warmtepompen. Het meest gebruikte koudemiddel, R410A, staat onder druk door zijn relatief hoge GWP-waarde.

Lees verder >
(advertorial)
Innovatieroute
WP Innovatieroute
Gedurende VSK 2020 organiseert Vakblad Warmtepompen dagelijks de WP Innovatieroute langs een aantal standhouders. Daar wordt u in 
korte tijd geïnformeerd over innovaties op het gebied van duurzame klimaattechnologie. De route volgt u met draadloze headsets. Deelname is gratis.
Topjobs
WERKVOORBEREIDER W
Kracht Recruitment B.V.
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright