Gawalo
Online versie
Waterstof verwarmt woningen in Uithoorn   
Eindelijk is het zover. In een paar proefwoningen in Uithoorn stroomt geen aardgas, maar waterstof door de bestaande aardgasleidingen. Waterstofketels van Remeha en Nefit Bosch zorgen voor warmte en warm water.
Lees verder >
Gawalo presenteert resultaten Partner of Choice onderzoek  
Gawalo presenteert de resultaten van het leveranciersoverzicht 'Partner of Choice'. Het onderzoek is bedoeld om professionals op weg te helpen bij de opstelling van een longlist om de juiste keuze in leveranciers te maken.
Lees verder >
Aantal warmtenetaansluitingen verdubbelt voor 2030
Volgens het Nationaal Warmtenet Trendrapport 2021 verdubbelt het aantal warmtenetaansluitingen naar 950.000 in 2030.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Warmtepomp voor Aardehuis
Jarenlang verwarmde Ronald Salters zijn aardehuis in Cuijk met een houtvergasser. Maar het gesleep met blokken is het zat. Daarom is hij op zoek gegaan naar een warmtepomp. Na wat wikken en wegen kwam hij bij Alklima/Mitsubishi Electric uit en bij de juiste installateur.
Norbert van Niel: “Klaar voor de Gasketelwet”
Norbert van Niel, bedrijfsleider van Van Niel Installatietechniek in Twello, is zijn monteurs aan het voorbereiden op de nieuwe Gasketelwet. "Onze jongens zijn goed opgeleid dus ik verwacht dat we het redelijk vlot voor elkaar kunnen hebben."
Lees verder >
Warmtepompvragen: hoe koudemiddel beperken en informatie voor BIM-processen
“Wat kan ik doen om het gebruik van koudemiddel in een pand te beperken?” en “Waar vind ik informatie voor BIM-processen?” Deze vragen stellen adviseurs en bestekschrijvers het vaakst aan Alklima over de warmtepompen van Mitsubishi Electric.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Jouw ventilatiespecialist!
Een gezond binnenklimaat is van essentieel belang. Wij hebben een breed assortiment ventilatieproducten op voorraad. Natuurlijk leveren wij ook alle benodigde toebehoren en onderdelen. Daarnaast staan wij voor jou klaar met technische ondersteuning, diensten en opleidingen.
Meer nieuws
Partnernieuws
Thermostatische voormengkraan biedt veiligheid tegen brandwonden
Sinds corona deel uitmaakt van ons leven, lezen we vaak over de noodzaak van handen wassen. Daarbij is het belangrijk om bacteriegroei in de leidingen tegen te gaan. 
Lees verder >
(digimagazine)
XL
Installatie XL
Lees nu gratis de jaarlijkse speciale uitgave over innovatieve bouw- en installatieprojecten. Niet alleen grote, maar ook grootse projecten. Creatiever, interessanter en relevanter typeren deze speciale uitgave.
Blog
Keuzestress
Welke leveranciers kent u en welke waardeert u het meest? Dat onderzochten wij in het lezersonderzoek Partner of Choice. De resultaten publiceerden we deze week in een Digimagazine. In deze blog deel ik mijn eigen ervaringen met het uitkiezen van sanitair.
Lees verder >
Whitepaper
Marktgids Warmtepompen 2021
Lees verder >
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright