ABN AMRO World Tennis Tournament
Wawrinka en Monfils keren terug in Rotterdam
Wawrinka en Monfils keren terug in Rotterdam

Stan Wawrinka en Gaël Monfils, de beide finalisten van het afgelopen ABN AMRO World Tennis Tournament, keren terug in Rotterdam voor de 47e editie van het ATP 500 toernooi. Zowel titelverdediger Gaël Monfils als Stan Wawrinka gaan in Rotterdam Ahoy op jacht naar hun tweede titel. Het ABN AMRO World Tennis Tournament vindt plaats van 8 tot en met 16 februari in Rotterdam Ahoy.

Toernooidirecteur Richard Krajicek: "De toernooiwinnaar is natuurlijk de eerste speler die je benadert. In dit geval waren we zo enthousiast over beide finalisten, dat we direct aan de slag zijn gegaan om ze allebei terug te laten keren. Het zijn twee schitterende spelers om in actie te zien. Enerzijds heb je de spectaculaire show van Monfils met zijn atletische spel. Anderzijds de techniek van Wawrinka, met misschien wel de allermooiste backhand van de ATP Tour. Dat beiden een continu hoog niveau halen bewijzen ze nu ook weer in de US Open, waar ze in de kwartfinale staan.”

Lees meer
Courtside tickets
Koop je tickets

We bieden de unieke mogelijkheid aan: stoelen direct aan het centre court. Per sessie is er een beperkt aantal courtside tickets beschikbaar aan de rand van het centre court. Voor de echte tennisliefhebber een uitgelezen mogelijkheid om de wereldtop van nog dichterbij in actie te zien! Wees er snel bij, de courtside tickets voor de finale zijn inmiddels uitverkocht. Tickets zijn verkrijgbaar via Rotterdam Ahoy of Ticketmaster.

Van zaterdag 8 tot en met zondag 16 februari 2020 wordt in Rotterdam Ahoy het 47e ABN AMRO World Tennis Tournament gehouden. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 28,- (exclusief € 4,- servicekosten) via Rotterdam Ahoy of Ticketmaster.

Meer informatie
Bestel tickets
ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament
ABN AMRO World Tennis Tournament
Copyright © Rotterdam Ahoy.
Browser versie | Afmelden
Newsletter2019-09-03 21:12:01