Ontdek de wonderen van de onbekende oostkust. | Webversie

Wouden, wilflife en zee

Liever een andere bestemming? Wijzig je e-mailvoorkeuren

In deze nieuwsbrief
  • Ontdek The Outer Banks 
  • Bouwt Trump echt een muur?
  • Reisaanbiedingen Tenzing Travel
  • Meer Getaway Travel
Emma van Kampen

Emma van Amerika.nl

"Tijdens mijn reis langs de oostkust werd ik verrast door de uitgestrekte wouden, ruige rivieren, kletterende watervallen en het wildlife. Ik ga absoluut weer terug."

De meeste reizigers zetten Californië of Florida op hun lijstje. De oostkust wordt veelal overgeslagen, en dat is zonde! Laat je eens verrassen door de vele hike trails, het wildlife en de gezellige kustplaatsjes die de oostkust te bieden heeft...

In deze nieuwsbrief nemen we je mee naar het romantische decor van de films van Nicholas Sparks, bezoeken we avontuurlijk Virginia en nog veel meer. Heb je je koffers al gepakt?

Oost-Amerika
De wonderlijke Oostkust
Foto NC

Hier zijn de Nicholas Sparks films opgenomen

De films “Nights in Rodanthe” en “The Choice” zijn opgenomen in North Carolina. Zodra je de wilde paarden op de stranden hebt zien rennen, wil je nooit meer weg.

Liefs van de Redactie

Foto fence

Wordt er een muur gebouwd tussen Mexico en de VS?

Tijdens de verkiezingen in 2016 kwam Trump voor het eerst met zijn plan om een muur te bouwen op de grens met Mexico. Maar komt deze er nou ook echt?

Lees hier ons antwoord

top 10 Virginia

Dit zijn de top 10 must-sees in Virginia 

De wandelroutes door het Shenandoah National Park, de kletterende watervallen en het uitzicht op de Blue Ridge Mountains: ontdek de natuurschatten van Virginia.

Bekijk hier de top 10

reisroute Oost-Amerika

De mooiste reisroute langs de Oostkust van Amerika

Volg de US Highway 1 en ontdek alles wat de oostkust te bieden heeft. Bezoek bruisende steden en spot wildlife. Na drie weken reizen ben jij ook verliefd!

Ontdek de route

Welk cijfer geef jij de Oost-Amerika?

Ben jij ook in Oost-Amerika geweest? Deel je reiservaring op Amerika.nl en wie weet sta jij binnenkort met jouw foto’s en review op de website en in de nieuwsbrief!

Geef je cijfer
Amerika Dag
Top 3 reizen
Reisspecialist Linda

Reisspecialist Linda
Tenzing Travel North America

"Een helikoptervlucht boven de Niagara Falls, een honkbalwedstrijd in New York en hiken in de prachtige natuur; mijn reis door Oost-Amerika was onvergetelijk!"

Highlights of the Northeast
Dit is onze populairste reis door Oost-Amerika. Niet gek, want alle hoogtepunten komen voorbij (o.a. New York, Boston, Washington D.C., Niagara Falls, Cape Cod en Acadia N.P.).
Bekijk deze reis

 East Coast Explorer
Combineer de steden en nationale parken van Oost-Amerika met The Deep South (o.a. Charleston) en de stranden en pretparken van Orlando.
Bekijk deze reis

Charming New England
Een 13-daagse reis met op het programma: schitterende natuur, lieflijke landschappen met overdekte bruggen en pittoreske plaatsjes, charmante steden en de kust.
Meer informatie

Meer Getaway Travel
Win twee hangmat

Win hangmat van Reisparadijs

Wil jij lekker relaxen met een boekje op het strand in deze hangmat? Heb jij even mazzel! Wij geven namelijk twee hangmatten weg. Doe mee!

beantwoord de prijsvraag

word columnist!

Word jij de nieuwe columnist?

Houd jij van schrijven, en ga jij langere tijd op reis of zelfs wonen in Noord-Amerika? Meld je aan als columnist en wie weet zie je jouw artikelen binnenkort terug op onze site.

MAIL NAAR CONTACT@AMERIKA.NL

Gezondopreis
GGD Reisvaccinaties
VisumCentrale

Je ontvangt deze Amerika.nl nieuwsbrief, omdat je je op onze website hebt ingeschreven of hebt meegedaan aan een van onze winacties. Wijzig je e-mailvoorkeuren als je liever reisinspiratie krijgt over een andere bestemming.

© Getaway Travel
Contact | Facebook | Wijzig e-mailvoorkeurenAfmelden