We gaan beginnen!

5 years ago


Text only:

Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik dan hier.
10 september 2013
 

ONDER DE DOUCHE BEGINT DEZE WEEK!

Ooooo.... nog een paar dagen en dan gaat op vrijdag 13 september (sjongejonge, hoe krijgen we het voor elkaar) de tour van ons liedjesprogramma 'Onder De Douche' van start in een uitverkocht Hoofdorp. Zaterdag meteen door in een eveneens knalvol Caprera en zondag aftrappen in Utrecht (nog beperkt aantal kaarten). En dan tot en met december het land door.


We hebben gerepeteerd, geoefend, geslepen, volgordes omgegooid, liedjes toegevoegd, er weer uitgehaald... Maar nu staat er dan ook iets waar we volgens ons veel plezier aan gaan beleven. Onze liedjes van de afgelopen 10 jaar, met meesterlijke muzikanten die werkelijk elke stijl beheersen (en doen) en als we het nog een beetje kunnen inschatten gaat er ook nog behoorlijk gelachen worden. We vertellen tussen de liedjes namelijk ook dingen over onszelf en elkaar. 


Hoe dan ook, we hebben er zin in en als het weer zo blijft lonkt het gezellige theater! 


Klik voor de speellijst


 


Kijk hier de Trailer van 'Onder de Douche' >>
 
 

2 NIEUWE LIEDJES KOMEN ERAAN!

Eind september verschijnt een compilatie dubbel-CD met de liedjes uit 'Onder de douche' en tegelijk een dwarsdoorsnede van ons oevre van de afgelopen 10 jaar. Hier komen ook 2 nieuwe liedjes bij: 'Rozengeur & Maneschijn' en 'Zeg 't maar'. Deze liedjes zijn ook los te downloaden binnenkort. We houden je op de hoogte!  


 
Klik hier als je de nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen / © VELDHUIS & KEMPER 2011

Veldhuisenkemper.nl

Categories: Known Dutchman Artists Artist | Singer | Band | Music weekend away Theater
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019