Nieuwsbrief van 7-12-21 12:31:07
Online bekijken

Zekerheid vóór alles

De zekerheid van een optimale passieve brandveiligheid

Met een compleet pakket van brandwerende spuitmortels, plaatmateriaal, coatings en afdichtingsmaterialen voor doorvoeringen, levert REPPEL als specialist in passieve bouwkundige brandveiligheid, een totaaloplossing voor het brandwerend bekleden van stalen en betonnen constructies, en voor de vervaardiging van compartimenteringen in de bouw en in de industrie.
Brandklasse A2 vanaf 2 bevestigers

De kracht van de eenvoud

De nieuwe Tektalan A2 SmartTec bevestig je bij een dikte vanaf 100 mm met maar twee punten voor een de Euro brandklasse A2. Omdat we in deze SmartTec-uitvoering een robuuste houtwolcementplaat combineren met een lichtere steenwol, is de plaat lichter van gewicht en dus eenvoudiger te monteren.
Soundblox helpt je uit de brand!

Soundblox helpt je uit de brand!

Stel je voor dat je de oplossing voor geluidbeheersing (geluidabsorptie en isolatie), stabiliteit én brandwerendheid zou kunnen integreren in één stabiele muurconstructie zónder concessies te hoeven doen aan de esthetische vormgeving? En wat als deze oplossing nu geschikt is voor zowel buiten- als binnentoepassing en ook nog eens zeer betaalbaar is? Te mooi om waar te zijn? Niet in dit geval.
Meerwaarde creëren in kwetsbaar gebied Den Haag

Meerwaarde creëren in kwetsbaar gebied Den Haag

“Het was een verpauperd bedrijfsterrein waar je ‘s avonds beter niet kon komen”, zegt Huub van Heesewijk van Kampman Architecten. “Nu is het een bruisende, leefbare woonwijk.” Voor deze metamorfose kreeg opdrachtgever NU Ontwikkeling de Haagse Woonprijs 2020.

Kierdichting essentieel bij brandwerende raam- en deurconstructies

Dichtingen vormen een belangrijk onderdeel bij brandwerende deur/kozijnconstructies. Door materialen te gebruiken met een hoge ontbrandingstemperatuur, zoals bijvoorbeeld siliconen, wordt het ontbranden en het wegsmelten van de afdichting vertraagd. Dit draagt bij aan een betere brandwerendheidsprestatie van de constructie.
4.919
Leveranciers
26.765
Producten
914.000
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.