We gaan de theaters weer in! De afgelopen maanden hebben we gebruikt om de voorstelling nóg beter te maken en te repeteren. Dus we staan echt te popelen om weer de planken op te gaan en er samen met jullie een feestje van te maken.

We beginnen in februari in het noorden van ons land met voorstellingen in Groningen, Hoogeveen en Sneek. Maar vervolgens gaan we uiteraard het hele land door.
 

Zoals verwacht loopt alles anders


Nog nooit was de titel van onze theatershow zo treffend: Zoals verwacht loopt alles anders. We kunnen inmiddels allemaal wel wat omdenken gebruiken. In een wervelende mix van pijnlijk herkenbare humor, filosofische bespiegelingen en tragikomische zelfonthullingen deelt Berthold Gunster zijn nieuwste visie op het omdenken van problemen in deze nieuwe theatershow; dit keer samen met zijn jongste zoon als ontregelende assistent en een vierkoppige swingende live-band. Alles onder het niet te vermijden motto ‘het dak eraf’.
 
dat wil ik meemaken

Reserveer nu je kaartjes

Kaarten voor onze voorstelling zijn te krijgen via de (online) kassa van het theater. Kijk op onze volledige speellijst om te zien waar we allemaal naartoe komen en klik door naar het theater van jouw keuze.

Heb je vragen over de corona-maatregelen die bij onze voorstellingen gelden? Neem daarvoor contact op met het theater dat jij graag wilt bezoeken. Zij kunnen je meer vertellen over hoe zij het aanpakken. Voor inhoudelijke vragen over de voorstelling, ben je bij ons aan het goede adres, die kun je stellen via 030-2334062 of door deze mail te beantwoorden.

volledige speellijst

Er is 7% van 2022 voorbij dus jij krijgt 50% korting


Omdat er van het jaar alweer 7% verstreken is, krijg je vanaf nu maar liefst 50% korting op onze agenda's. Ideaal om een beetje orde in de chaos te scheppen en de overige 93% van het jaar lachend, geïnspireerd of toch op z'n minst georganiseerd door te komen.

We hebben een grote, ruime versie met ringband en een handige compacte versie met harde kaft en elastiekje om de boel bij elkaar te houden.
 
ik hou van korting
Like ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Instagram
Abonneer op YouTube
LinkedIn
Website
Email
Je ontvangt deze e-mail omdat jij aangemeld bent voor één van onze nieuwsbrieven.

Wil je geen mails meer van ons ontvangen?
Pas jouw voorkeuren aan or schrijf je uit.
Ons adres:
Omdenken
Oudegracht 263
Utrecht, 3511NM
Netherlands

Add us to your address book