Fopspenen
Flessen

Hi John,

Op de Negenmaandenbeurs heeft Difrax een nieuwe fopspeen geïntroduceerd voor Cliniclowns! De eerste speen werd overhandigd aan zanger & presentator Tim Douwsma, die net zelf vader is geworden en CliniClowns een warm hart toedraagt. 

Met de aanschaf van deze feestelijke fopspeen steun je CliniClowns. Zij bieden zieke kinderen, kinderen met een beperking en mensen met dementie afleiding en plezier. Wanneer je deze fopspeen koopt doneert Difrax direct €1,- euro aan CliniClowns. 

Ter introductie kun je nu tot en met 5 maart de Newborn CliniClowns fopspeen kopen voor slechts €2,-! 

Shop CliniClowns Fopspeen
De CliniClowns fopspeen herken je aan het transparante vlindervormige schildje met vrolijke confetti. De knop van de speen is glow in the dark, waardoor je de speen gemakkelijk 's nachts kunt terugvinden. 

De speciale speen is in 5 verschillende maten beschikbaar, van newborn tot 18+ maanden. De speen groeit daardoor mee met de zuigbehoefte en het gezicht van je kindje. 
Negenmaandenbeurs

Dit jaar stond Difrax samen met CliniClowns op de Negenmaandenbeurs. Hebben we je daar gezien? Dan willen wij je graag bedanken voor je komst! Kon je er niet bij zijn? Niet getreurd, hieronder lees je hoe je nog steeds gebruik kunt maken van onze mooie aanbiedingen.

Vind je het leuk om meer over CliniClowns te weten te komen? Hier kun je een video over dit mooie doel bekijken. Via onderstaande link kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief.
Volg de Cliniclowns hier
Beursacties 

Kon je niet bij de Negenmaandenbeurs zijn? De meeste beursacties zijn nog 5 dagen op onze website te vinden. Maak er dus nog gebruik van tot en met 8 maart 2020. 

Shop nu bijvoorbeeld nu nog twee 2 S-flessen voor maar €15,- en 2 fopspenen voor €10,-. 
Shop Anti-Colic S-Flessen
Shop fopspenen
Naar mijn account
Waar te koop
Bestellen en levering

Copyright © 2020 Difrax, All rights reserved.
Je ontvangt deze mail omdat je een aankoop hebt gedaan en/of omdat je je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief.
Geen e-mails meer ontvangen?
Meld je hier af.

Heb je vragen?
onze klantenservice helpt je graag
klantenservice@difrax.com

View this email in your browser
Instagram
Facebook
YouTube