Ontvang nu bij elke bestelling vanaf €50,- een cadeaukaart van Profotonet
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
We hebben gewonnen, dus wij trakteren!
Niet goed leesbaar? Bekijk de webversie
logo
Hieperdepiep hoera! Dankzij jouw stem en steun zijn we tijdens de Retailer of the Year Awards uitgeroepen tot beste Winkelketen van Nederland 2020-2021 in de categorie Elektronica. En daar zijn we apetrots op.

Speciaal voor jou
Om je te bedanken voor jouw stem én omdat je een feestje nooit alleen viert, trakteren we tot en met 10 oktober op een gratis cadeaukaart van Profotonet. Je ontvangt de cadeaukaart al bij een bestelling vanaf € 50,- en het bedrag kan oplopen tot € 200,-. De cadeaukaart kun je besteden aan fotoafdrukken en wanddecoratie. Hier lees je meer over onze actie.


> PROFITEER NU
RETAILER OF THE YEAR
Alles voor de beeldmaker

Bij Kamera Express werken we iedere dag keihard om onze beeldmakers het allerbeste te bieden. Of het nu gaat om de advies van de bovenste plank, de scherpste prijzen of de origineelste tips en inspiratie op het gebied van foto en video. We staan zowel in onze winkels als online voor je klaar.


Ruimte en Persoonlijk Advies

Uit het consumentenonderzoek bleek dat we deze prijs in de wacht mochten slepen vanwege onze overzichtelijke en ruime winkels. Maar vooral door ons specialistische winkelpersoneel. Dankzij hun expertise en passie voor foto- en videografie staan ze altijd met persoonlijke aandacht voor je klaar.

Wist je dat je in onze winkels ook inspiratie opdoet aan de grote leestafels én geniet van een goede kop koffie? Ook zijn er altijd genoeg parkeerplaatsen beschikbaar. Daarnaast houden we de maatregelen rondom het Coronavirus nauwlettend in de gaten, zodat je altijd zeker bent van een veilig winkelbezoek. We hopen je dus gauw weer in één van onze winkels te mogen verwelkomen!


 

Wat vond je van deze e-mail?

       
 
Volg ons:
Kamera Express
info@kamera-express.nl
085 - 88 88 013
E-mailvoorkeuren | Direct uitschrijven | Privacy beleid