Met nog iets minder dan twee maanden te gaan tot de verkiezingen, wordt het steeds spannender. Voor het eerst in een lange tijd is er kans op echte verandering. Samen kunnen we kiezen voor urgent en rechtvaardig klimaatbeleid. Voor bestaanszekerheid voor iedereen. En voor een samenleving waar mensen - en niet de winsten - centraal staan.

Daarbij hebben we jullie hard nodig! Vorige week berichtte De Volkskrant dat de VVD veruit het meeste geld binnenhaalt met tonnen aan donaties van rijke investeerders en directeuren van grote bedrijven. 

Wij willen laten zien dat het anders kan. Namelijk dat de koers van ons land bepaald wordt door een brede beweging van mensen, in plaats van door degenen met het meeste geld. De campagnekas van GroenLinks-PvdA wordt voor een belangrijk deel gevuld door vele kleine donaties van mensen die ons een warm hart toedragen. Dat is geweldig, want onze campagne kan alleen slagen als we maximaal zichtbaar zijn. Daarvoor hebben we zo veel mogelijk geld nodig om advertenties, tv-spotjes, en buitenreclame in te kopen. Alles wat nodig is om onze ideeën voor een beter Nederland met zoveel mogelijk mensen te delen. 

Daarom introduceren we iets nieuws. Vanaf vandaag kun je zelf fondsenwerver worden voor GroenLinks-PvdA met je eigen campagne-pagina! Voeg je mooiste actiefoto toe, laat zien waar je voor staat, en stel je streefbedrag in. Deel de pagina vervolgens eenvoudig met je vrienden en familie via Whatsapp en enthousiasmeer hen om ook een donatie te doen. Zo komen we allemaal in actie en laten we zien dat wij samen sterker zijn dan het grote geld. Nieuwsgierig? Probeer het uit en doe mee!

Doneer je liever direct? Dat kan natuurlijk ook. We zijn ontzettend blij met alle steun die we krijgen. Want mede dankzij jouw bijdrage, kunnen we onze mooie plannen voor Nederland luid en duidelijk laten klinken. Samen kan het. 

Bedankt!
 

Laura Vissenberg en Manuel Kaal

Campagneleiders GroenLinks-PvdA