Ontdek de antwoorden op al jullie vragen in deze e-mail!
Voeg "yvesrocher_holland@nl.yves-rocher.nl" toe aan jouw adresboek om er zeker van te zijn de nieuwsbrieven te ontvangen.
Afmelden | Zie online versie
Yves Rocher
John,
We kijken ernaar uit om je vanaf vandaag terug te zien in onze winkels in Holland!
Het is onze absolute prioriteit om jouw veiligheid en die van onze winkelteams te garanderen, daarom hebben we strenge veiligheidsmaatregelen genomen om je in de beste omstandigheden te kunnen verwelkomen.
We beantwoorden hieronder alle vragen die jullie ons hebben gesteld.
Mijn geschenken
en aanbiedingen
Je hebt nog niet kunnen genieten van je voordelen die je voor de sluiting ontvangen had? Wees gerust, we hebben ze voor jou aan de kant gehouden! Jouw geschenken en aanbiedingen worden verlengd vanaf de heropening van onze winkels.
Mijn
bloesempunten
Je hebt een getrouwheidsbeloning waarvan de geldigheidsdatum is verstreken in de periode waarin de winkels gesloten zijn of die binnenkort vervalt? Wees gerust, we hebben de geldigheidsduur verlengd met 2 maanden.
Mijn cadeaukaart
Je hebt een cadeaukaart die vervallen is tussen 15 maart en 31 mei 2020?
Don't worry, we hebben de geldigheid verlengd tot en met 31 juli 2020.
We kijken ernaar uit om je snel terug te zien in onze winkels en schoonheidsinstituten!
We blijven uiteraard voor jou klaar staan om al je vragen te beantwoorden!
Onze speciale COVID-19 FAQ staat daarnaast ook online en wordt regelmatig bijgewerkt, zodat je hier steeds de laatste informatie kunt vinden hier >
Het Yves Rocher Benelux team
EN OMDAT WIJ JOU GRAAG VERWENNEN...
Gelaat
|
Make-up
|
Parfum
|
Lichaam
|
Haar
|
Promo
Levering
GRATIS*
LEVERING
winkels & instituten
WINKELS & SCHOONHEIDS- INSTITUTEN
hulp & contact
HULP &
CONTACT
Deel jouw foto’s met #ActBeautiful en volg onze laatste nieuwtjes op
Facebook Youtube Instagram blog lifestyle
® Door Yves Rocher gedeponeerd handelsmerk
Aanbiedingen verlengd enkel op www.yves-rocher.nl.
* Aanbiedingen in deze nieuwsbrief zijn geldig gedurende de bovengenoemde periode, zolang de voorraad strekt en met uitzondering van de producten met een vaste lage prijs (groene stip ), sets, kits, composities, routines, mini, producten in de outlet. Let op; de aanbiedingen op www.yves-rocher.nl kunnen niet met elkaar worden gecombineerd (er kan slechts één kortingscode per bestelling worden gebruikt) en zijn niet cumuleerbaar met de aanbiedingen van onze andere verkoopkanalen (post, telefoon, winkels). Het minimumbedrag voor een bestelling op www.yves-rocher.nl bedraagt €10,00, exclusief bezorgkosten (€2,95 excl. BTW). Een bestelling voor een lager bedrag kan niet worden uitgevoerd. Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Om onze algemene verkoopsvoorwaarden te raadplegen: klik hier.

Yves Rocher verbindt zich ertoe om de regels en voorwaarden te respecteren betreffende de bescherming van persoonsgegevens, zoals beschreven in de Algemene Europese Verordening 2016/679 d.d. 27 april 2016. In dit kader behandelt Yves Rocher uw persoonsgegevens in direct marketing activiteiten van Yves Rocher of van derden, in overeenstemming met haar Privacy Policy die u hier kunt vinden : Privacy

Ga naar deze pagina indien u de nieuwsbrieven van Yves Rocher niet langer wenst te ontvangen.