‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Webversie | Afmelden

Gratis verzending vanaf €50
 
Bax Music
 

WE SUPPORT YOUR STAGE

We Support Your Christmas

Hi John,

Wij helpen je graag mee met het uitzoeken van het juiste kerst-cadeautje! Uit ons ruime assortiment hebben we een hoop muzikale producten geselecteerd en het is aan jou om te kiezen welke het beste bij jou onder de kerstboom past. Kies je favoriete categorie en ga op zoek!

 Profiteer nu
 
 
 
 
Quiz met Liz
 

WIN !

Quiz met Liz

Tijdens de Quiz met Liz maak je in december elke dag kans op een Bax Music goodiebag met onder andere een cadeaubon t.w.v. € 25.-. Wil je weten hoe het werkt? Klik dan snel verder.

 Doe mee
 Chauvet DJ Hurricane Bubble Haze bellenblaasmachine en hazer

Nieuws & Events

Fazley onthult nieuwe reeks snare-cajons
 

Nieuws

Fazley onthult nieuwe reeks snare-cajons

Goed nieuws voor de beginnende- en ervaren percussionist: Fazley introduceert een nieuwe serie snare-cajons tegen een zeer scherpe prijs. Deze cajons zijn ideaal voor muzikanten die het instrument willen leren bespelen, zonder daar meteen een flink geldbedrag voor neer te hoeven leggen. Ook de ervaren cajon-speler zal op deze Fazley cajons goed zijn- of haar ei kwijt kunnen.

 Lees verder
HipHop - Record & Produce
 

Workshop

HipHop - Record & Produce

Op maandagavond 16 december 2019 komt Steinberg-productspecialist Michael Gomes naar Bax Music Rotterdam voor deze razend interessante demo waarin hij aan de hand van Cubase en met hulp van rapper en producer GEEL (van rapformatie WatWatIs) laat zien hoe je een hiphop-track van begin tot eind in elkaar zet.

 Schrijf je nu in
Spaar voor gratis producten!

HOE BEOORDEEL JE ONZE NIEUWSBRIEF?

rock on booh!

BEZOEK ÉÉN VAN ONZE WINKELS

Bax Music Goes
Bax Music Amsterdam
Bax Music Rotterdam
7 dagen per week geopend

 plan je route naar bax music
BEZOEK ÉÉN VAN ONZE WINKELS
Bax Music

Veilig en gemakkelijk betalen

iDeal Mastercard Maestro Visa PayPal AfterPay
 

Volg ons op

Gegevens wijzigen | Afmelden

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.
Voor de meeste actuele prijzen kijk je op Bax-shop.nl