Een heleboel activiteiten speciaal voor jou

OBA Algemeen logo Webversie
 
In aanloop naar Keti Koti
De maand juni staat bij de OBA in het teken van Keti Koti. Op 1 juli 1863 werd de Trans-Atlantische slavernij bij wet afgeschaft in Suriname en de Caribische eilanden. We herdenken en bezinnen op het slavernijverleden van Nederland, en de impact daarvan op onze samenleving. Kom luisteren naar verdiepende lezingen, films, gesprekken en knutselworkshops. En we vieren de vrijheid. Met swingende muziek, Surinaamse lekkernijen en spraakmakende kunst. Er is genoeg voor jong en oud.
 
 
Swingen met het Ouderen Songfestival
Trommel je vrienden, kinderen, ouders, opa's of oma's maar op want het is weer tijd voor het Ouderen Songfestival. In het liedjesprogramma van Tour de Chant zingen we mee met zomerse chansons, smartlappen en welbekende meezingers. Zing en swing mee onder begeleiding van de piano en de oud-finalisten van het Ouderen Songfestival. Je kunt bij allerlei OBA-vestigingen in de buurt gratis meedoen.
Verhulst vertelt en signeert
Wie zijn we als we niets hóeven? Op 8 juni vertelt Dimitri Verhulst over zijn nieuwe roman Bechamel Mucho. Daarin volgen we Alex, entertainer bij een clubhotel op Mallorca. Een plek waar niks hoeft, maar waar toch niemand de boel de boel kan laten. Lot Doutzen gaat met de auteur in gesprek. Na afloop is er een signeersessie én is de bar geopend. Toegang is gratis. Ben jij erbij?
 
 
Wat weet jij van de Europese Unie?
De stad staat vol met gigantische borden voor de Europese verkiezingen. Maar waar stemmen we eigenlijk voor? Vind het antwoord op al je Europa-vragen tijdens de EU-pubquiz in OBA CC Amstel. Test je kennis en voer knotsgekke opdrachten uit. Tickets zijn gratis, dus neem wat vrienden mee.
Vaderfiguren en méér in OBA Live
Met onze huisgenoot AT5 maken we iedere twee weken het praatprogramma OBA Live. Deze maand waren politieke influencers en talentvolle Amsterdammers te gast. We spraken over het belang van vaderfiguren en de Europese verkiezingen. Kijk alle afleveringen terug via de website van AT5.
 
 
Wist je dat...
✔️ ... we ook een nieuwsbrief hebben met boekentips? Daarin delen we maandelijks onze favoriete titels. Nooit meer keuzestress voor de boekenkast dus. Aanmelden doe je hier.

✔️ ... de OBA er ook is om je te helpen met andere onderwerpen die voor jou belangrijk zijn? Denk aan geldzaken en je toekomst, maar ook overvolle agenda's en het halen van je rijbewijs. Volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven.

✔️ ... we bij de OBA altijd vrijwilligers zoeken? Dat kan al vanaf drie uur per week. Zo doe je iets moois voor je buurtgenoten én voor jezelf. Neem gelijk een kijkje op onze website.
 
 
Agenda
Mijn bibliotheek
Veelgestelde vragen
  Chat met ons via:
Onze contactpagina
  Je kunt ons ook bereiken via:
telefoon icoon  klantenservice@oba.nl
telefoon icoon  020-523 0900
Volg ons op social media
youtube icon   twitter icon   facebook icon   instagram   linkedin icon
Download de OBA-app
appstore icon googleplay icon
Deze mail is verzonden door de OBA

Afmelden | Gegevens wijzigen | Mail doorsturen