Landhuis Suites renovatie
Niet goed leesbaar?
Kom je overnachten in de nieuwe Landhuis Suites?
Een mooie zomer gewenst!
 

Na het opheffen van een aantal van de beperkingen in ons land, maar ook de rest van Europa, is de optie om naar het buitenland te gaan weer binnen handbereik. Toch zullen veel Nederlanders nog een jaartje “op safe” gaan, door in eigen land vakantie te vieren.
 
Waar kan dat beter dan bij ons, op Landgoed de Holtweijde? Alle ruimte, mooie, ruime kamers en volop ruimte in onze omgeving, het prachtige Noord Oost Twente en het naastgelegen Duitsland. De zomer van 2020 was bij ons enorm druk, ook dit jaar staan we weer klaar om onze service en kwaliteit op een hoog niveau te houden en op die manier de garantie te kunnen geven dat uw verblijf bij ons in 2021 ook écht vakantie is.
 
Wij hebben deze maand de renovatie van alle 26 Landhuissuites afgerond, compleet nieuwe suites zijn het geworden: een nieuw interieur en een compleet nieuwe badkamer. Het resultaat is verbluffend mooi, al zeggen we het zelf. Kijk verderop in deze nieuwsbrief maar voor een sneak preview. Of beter nog: bel ons om een reservering te maken!
 
In de afgelopen drie jaar hebben we op die manier ruim tweederde van ons landgoed compleet vernieuwd. We gaan daar ook mee door, want het is nooit af. Hou ons in de gaten via Facebook en Instagram.
Boek jouw verblijf
Renovatie Landhuis Suites

Ook in coronatijd hebben wij niet stilgezeten. We hebben namelijk al onze 13 landhuizen volledig vernieuwd! De suites zijn gelegen op het landgoed, op slechts 3 minuten van het hoofdgebouw. De vrijstaande landhuizen hebben elk twee suites, gelegen op de begane grond of op de eerste etage. Ze hebben een eigen entree, apart zitgedeelte en moderne badkamer met inloopdouche. In het afgelopen half jaar heeft het interieur een flinke upgrade gehad. Een prachtige, klassieke look met luxe materiaalgebruik, een heerlijke open haard en natuurlijk: Ree-zicht! Wilt u uw trouwe viervoeter meenemen naar het mooie Twente? Ook honden zijn welkom in de nieuwe Landhuis Suites. Benieuwd hoe de suites geworden zijn? Bekijk dan de video!
Rust, romantiek & vitaliteit
Dat is waar het om draait bij Landgoed de Holtweijde. Wanneer kom jij genieten? 

Zeg nou zelf: dit uitzicht is toch minstens zo rustgevend als een tropisch oord? Voel de warme, Twentse zomerbries terwijl je geniet van een zomers drankje, uitkijkend over de landerijen. 
Van een andere aard: tussendoor hebben Marlies en ik getraind voor de Tour for Life, een event dat zich (hopelijk) vanaf 29 augustus tot en met 6 september afspeelt tussen Italië en Nederland. In die 8 dagen fietsen wij, met nog ca. 250 anderen, 1.300 kilometer op onze racefiets. Met als extraatje nog eens 19.000 hoogtemeters door de Alpen, Jura, Vogezen en de Ardennen, een ware monstertocht.
 
We doen dit om geld bijeen te brengen voor het Daniel den Hoed Fonds, verbonden aan het Erasmus MC in Rotterdam. Van de opbrengst wordt kankeronderzoek gefinancierd, iets waaraan nog altijd veel behoefte is. Alhoewel wij onze doelstelling al bijna “binnen” hebben, is een bijdrage altijd welkom: wie heeft er in zijn omgeving niet met kanker te maken (gehad) of heeft er zelf mee te maken? Wij doen ons best om een bijdrage te leveren om kanker kansloos te maken door deelname aan de Tour for Life 2021. Onze medewerkers brachten al een bedrag van maar liefst € 2.500,- voor dit doel bijeen! Dat was een heel mooi begin! Sponsort u ons ook?
 
We wensen je een hele mooie zomer toe en begroeten je graag in het altijd mooie Twente!
Maar eind augustus zijn we er zelf dus even niet…. 
Met hartelijke groet,
namens het hele team van de Holtweijde,
 
 
Marcel en Marlies Vlek-Wijnbergen
Facebook
Instagram
Website
Copyright © *| 2021 |* *| Landgoed de Holtweijde |*, Alle rechten voorbehouden.
U krijgt deze mail omdat u onlangs een bezoek heeft gebracht aan ons landgoed.

Ons adres:
Spiekweg 7 - 7635 LP Lattrop
0031-(0)541-229234

Landgoed de Holtweijde Spiekweg 7 Lattrop, OV 7635 LP Netherlands

U ontvangt deze mail omdat u eerder bij ons te gast bent geweest
Afmelden voor deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp