We worden er stil van: de Mazda CX-3 2018 | Vernieuwde MX-5 met meer vermogen

10 months ago


Text only:

Ontdek de Mazda CX-3 2018
Ontdek de Mazda CX-3 2018
 
online versie
 
 
De Mazda CX-3 2018: we worden er stil van
De Mazda CX-3 heeft onlangs een update gehad. Of liever, een upgrade. Want ook al lijken de wijzigingen minimaal, ze maken een wereld van verschil. In lijn met het Japanse KODO design van Mazda zijn zowel het exterieur als het interieur vakkundig aangescherpt. Zo mooi, we worden er zelf stil van.
Het interieur is extra comfortabel en volwassen. Met een vernieuwde middenconsole, luxer materiaalgebruik en nog betere isolatie. 
 
 
 
Ontdek de Mazda CX-3 2018
 
 
 
 
Vernieuwde Mazda MX-5 met meer vermogen
 
 
 
Vanaf augustus verkrijgbaar: de vernieuwde Mazda MX-5. De al krachtige 2.0 liter motor is vernieuwd en biedt nog meer koppel en vermogen. Daardoor ben je nu voorzien van 184 pk.
Stap in en vind jou ideale zitpositie: het stuur is nu ook in diepte verstelbaar. Voor een nog beter voelbare eenheid tussen jou en de MX-5. Bovendien stap je in met een goed gevoel dankzij de extra i-ACTIVSENSE veiligheidssystemen waaronder Smart City Brake Support met voetgangersdetectie en verkeersbordherkenning. 
Ontdek ook de bijzondere gelimiteerde Mazda MX-5 Chairo, met donkerbruine softtop en 'Tan' nappalederen interieur. 'Chairo' is Japans voor een bruintint en verwijst naar dezelfde kleur van traditionele Japanse tempels.
 
 
 
Meer over de Mazda MX-5
 
 
 
 
De zomer staat voor de deur
Eindelijk is het dan zover. De gemaakte vakantieplannen worden werkelijkheid en de paklijst kan worden opgemaakt, of je nu naar het buitenland gaat of gewoon een dagje weg.
Ben jij al klaar voor deze zomer? Wij helpen je graag met onze zomertips en ons zomeraanbod. Zodat je zorgeloos op weg kunt.
 
 
 
Bekijk zomeraanbod
 
 
 
Plan proefrit
Brochure
Zoek dealer
Configureren
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
afmelden
 

Mazda.nl

Categories: Cars Auto miscellaneous
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019