Beste vrijheidsstrijders,

Dank weer voor jullie support voor onze roadtrip. We gaan er komen, maar donaties blijven nodig. Al over een paar weken kunnen we beginnen. En wat heb ik het nodig: inspiratie van leuke echte mensen. Ik heb gisteren weer veel te lang gewerkt en me verdiept in de donkere krachten in deze samenleving! Steun me hier en het wordt een prachtige augustus.

Er is weer een hoop gebeurd sinds mijn uitzending over de “moordaanslag” op Trump van gisteren. Kijk hier als je het nog niet gezien hebt.

Na ook het lezen van jullie reacties en gister tot 05.00 in de ochtend alles bestudeerd te hebben wat ik kon vinden, blijf ik staan op mijn standpunt van de afgelopen uitzending: geloof nooit het eerste narratief.

Eigenlijk vind ik dat ik gister beter geen uitzending had moeten doen. Ik hou ervan om het allemaal een tijdje eerst te aanschouwen en te vertrouwen op de combinatie van ervaring, hart en hersenen. En natuurlijk intuïtie.

Ik heb besloten vandaag geen show te doen. Met de inzichten van de afgelopen dagen wordt het me weer eens overduidelijk: we worden weer eens gigantisch in de maling genomen.

Zeker nu met de aanstelling van vaccin-extremist JD Vance als Trump’s kandidaat vice-president. Helaas moeten we Trump (teleurstellend zal het zijn voor velen) met een hele andere blik bekijken.

Waarom wordt hij juist gisteren vrijwel vrijgesproken van de geheime classified documents rechtszaak? Waarom bedankt hij de Secret Service, die als je het met gezond verstand bekijkt GROTE fouten heeft gemaakt.

Maar dat is alleen als het zo plaatsvond zoals het lijkt.

We hebben geleerd de afgelopen jaren: het hoeft niet zo te zijn, het hoeft alleen maar zo te lijken. Dit is hoe de griezels, door middel van het Mediavirus, de massa bespeelt.

Geef me even wat meer tijd en ik leg het uit in de volgende show.

Dit is het moment om scherper dan scherp te zijn en bijzonder kritisch te denken. Er staat veel op het spel.

En daag ook je eigen gedachten uit. Wees daar niet bang voor. Het is de weg naar de waarheid. En de waarheid is vrijheid.

Geniet van je avond.

Robert

TOON JE WAARDERING MET EEN DONATIE!
VUL ZELF EEN BEDRAG IN
EUR 10,-
EUR 25,-
EUR 50,-
EUR 100,-
OF DONEER VIA IBAN: NL24FVLB0225149680 tnv RJP Media
BITCOIN ADRES: 3DgksVTAmaX6YwuSAbZtfdkuXM89jTamtQ

We kunnen hier alleen mee doorgaan met jouw support!
Klik op onderstaande banner voor de mogelijkheden
of doneer direct.

Twitter
Link
Facebook
Website
Copyright © 2024 De Jensen Show, Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld via jensen.nl.
 
Uitschrijven