BERICHT VAN ROBERT

Beste vrijheidsstrijders,
 
Ik weet dat het wat karig is deze week als het gaat om updates en shows. Maar geloof mij: dit is stilte voor de storm.
 
Mijn team en ik hebben besloten om deze week te gebruiken om vanaf volgende week knallend en krachtig de laatste maand van het jaar in te gaan met meer shows dan jullie gewend zijn. We doen speciale shows en we werken aan interviews dus geloof me, volgende maand komen jullie niets tekort.
 
Ik ben zelf even in een fase dat ik diep aan het nadenken ben over dit jaar en wat er volgend jaar allemaal aan zit te komen. Dat zal veel zijn. En ik kom er ook achter dat ik persoonlijk een heel heftig jaar heb meegemaakt. Niet slecht, maak je geen zorgen, maar het was intens. En ik bereid me daar menselijk, spiritueel, rationeel en zakelijk op voor op dit moment.
 
Maar nogmaals, de laatste maand gaan we er vol in. Ik neem vanavond mijn hele team uit eten om te vieren dat we weer een jaar overleefd hebben. Dat we door kunnen gaan in het belangrijke 2024.
 
Mochten jullie iets willen bijdragen aan onze avond dan kan dat natuurlijk altijd door een donatie te doen, want je weet dat dat ons in de lucht houdt. En ik beloof je, het wordt niet een avond met alcoholvrije bier en wijn of gefrituurde krekels. We vieren het leven, we vieren dat we dit dankzij jullie kunnen doen en ik meld me snel weer. Maar zet je schrap voor december.
 
Heb een goeie avond.
 
Robert

DONEER EN HOUD ONS IN DE LUCHT!
EUR 10,-
EUR 25,-
EUR 50,-
EUR 100,-
VUL ZELF EEN BEDRAG IN
OF DONEER VIA IBAN: NL24FVLB0225149680 tnv RJP Media
BITCOIN: 3DgksVTAmaX6YwuSAbZtfdkuXM89jTamtQ

We kunnen hier alleen mee doorgaan met jouw support!
Klik op onderstaande banner voor de mogelijkheden
of doneer direct.

Twitter
Link
Facebook
Website
Copyright © 2023 De Jensen Show, Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld via jensen.nl.
 
Uitschrijven