Bekijk deze e-mail online
 
  
SCCM heeft in juni nog twee interessante webinars op het programma staan. Namelijk over de Omgevingswet en Risico-Inventarisatie & -Evaluatie. Beide webinars zijn gratis. Klik op de link voor meer informatie over het webinar en hoe u zich kunt aanmelden.

» Webinar Risico-inventarisatie & evaluatie
» Webinar Omgevingswet stand van zaken en Q&A
 
In dit webinar geeft Corné Bulkmans, directeur van PHOV een toelichting op de eisen voor het uitvoeren van een RI&E en hoe je op een creatieve wijze tot een effectief instrument kunt komen. Hij geeft onder andere antwoord op de volgende vragen: Welke onderwerpen neem je mee in de RI&E? Wanneer is een RI&E volledig? Wie mag de RI&E uitvoeren? Wie mag de RI&E toetsen? Hoe zorg je ervoor dat de RI&E actueel blijft? Wat is de waarde van een branche RI&E en wat zijn de verschillen tussen de wettelijke eisen en de eisen uit ISO 45001?
>> Meer info en aanmelden
In dit nieuwe webinar over de Omgevingswet geven we een korte toelichting op de stand van zaken, laten we zien hoe de wet digitaal ontsloten wordt in het DSO en welke informatie SCCM voor gecertificeerde organisaties biedt. Het grootste deel van het webinar staat in het teken van uw vragen. Bart Oortwijn, Omgevingsspecialist zal ze zo goed mogelijk beantwoorden.
>> Meer info en aanmelden
Recente webinars gemist? U kunt ze hier terugkijken:
» Webinar Het belang van psychosociale arbeidsbelasting
» Webinar Energiewetgeving en energietransitie
» Webinar PDCA-aanpak van ongewenste omgangsvormen

Klik hier voor de eerdere webinars van SCCM, waaronder ook over de Omgevingswet.

Kettingstraat 2, 2511 AN Den Haag - Postbus 13507, 2501 EM Den Haag
070 362 39 81 - info@sccm.nl

Afmelden - Wijzig uw gegevens - Contact