Week 42

3 years ago


Text only:

Asielzoekers met een verblijfsvergunning naar Wognum?Klik hier als u deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen Nieuwsbrief 42 | 15 oktober 2015InwonerBezoekerOndernemerOver de gemeente Actueel in Medemblik   Infoavondenhuisvesting ex-asielzoekers/startersOpgraving oude stolpboerderij NibbixwoudDuurzaam Medemblik zoekt expert in infraroodBekendmakingen week 42Collegebesluiten     Veelgestelde vragen en antwoorden over asielzoekers en vluchtelingen Infoavonden huisvesting ex-asielzoekers/starters
Het college wil tijdelijke woningen aan de Grietje Slagterlaan in Wognum bouwen voor asielzoekers met een verblijfsvergunning en starters die een huurhuis zoeken. Om de plannen te bespreken met de inwoners van Wognum, zijn er deze week twee bijeenkomsten gehouden.
Lees verder > Opgraving oude stolpboerderij Nibbixwoud
Begin oktober heeft Archeologie West-Friesland een opgraving uitgevoerd in Nibbixwoud, aan de Dorpstraat 52. Op deze plek stond een oude stolpboerderij en een negentiende-eeuwse schuur die gesloopt werden.
Lees verder > Duurzaam Medemblik zoekt expert in infrarood
Het verwarmen van monumentale woningen, zonder gebruik van gas. Dat is mogelijk met gebruik van infraroodpanelen. Duurzaam Medemblik zoekt experts die innovatief willen meedenken en meewerken aan een proef.
Lees verder > Bekendmakingen week 42
De wekelijkse bekendmakingen van de gemeente Medemblik zoals Omgevingsvergunningen, milieupublicaties en vergunningen Algemene Plaatselijke Verordening (APV).
Lees verder > Collegebesluiten
Deze week is er geen besluitenlijst.
Lees verder > Contact met de gemeente
Dick Ketlaan 21 1687 CD Wognum
telefoon: (0229) 85 60 00
e-mail: info@medemblik.nlOpeningstijden, afspraak maken en
vervoer naar gemeentehuis

     Klik hier als u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen.

medemblik.nl

Categories: Town Local County City | City | Village
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older 7 until 13 year

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018