Als u deze nieuwsbrief niet kunt openen, dan kunt u deze ook online bekijken. online bekijken.
Gemeente Aalsmeer
Nieuwsbrief 05 oktober 2016

Week van de veiligheid in Aalsmeer van 3 tot 9 oktober

Week van de veiligheid in Aalsmeer van 3 tot 9 oktober
29-september-2016 | Aalsmeer is een relatief veilige gemeente en dat willen we graag blijven. Het is belangrijk dat jong en oud zich veilig voelen in onze gemeente. Thuis, op school en op straat. Gemeente, politie en brandweer werken intensief samen op het gebied van veiligheid, maar u kunt er als inwoner of ondernemer ook zelf veel aan doen.
Lees verder >

Wethouder Verburg reikt eerste Aalsmeerpas uit

03-oktober-2016 | Op 29 september heeft Wethouder Ad Verburg de eerste Aalsmeerpas uitgereikt aan de heer Strampel. Wethouder Verburg: “De gemeente vindt het belangrijk dat inwoners met een inkomen op of rond het sociaal minimum kunnen meedoen in de samenleving. Daarom wordt per 1 oktober 2016 de Aalsmeerpas ingevoerd. Met de Aalsmeerpas kunnen Aalsmeerders met een laag inkomen gebruik maken van voordelen en vaste kortingen bij landelijke, regionale en lokale aanbieders in de sport-, cultuur- en amusementsbranche. Voorbeelden hiervan zijn attractieparken, musea en bioscopen.”
Lees verder >

Gemeentehuis 14 oktober gesloten

26-september-2016 | Vrijdag 14 oktober is het gemeentehuis in Aalsmeer gesloten vanwege bouwwerkzaamheden.
Lees verder >

Bezoekers van participatiebijeenkomst VVA Terrein vol ideeën

03-oktober-2016 | Afgelopen maandag waren ongeveer 100 kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen naar de participatiebijeenkomst gekomen over de herontwikkeling van het VVAterrein tot een groen recreatief gebied voor jong en oud.
Lees verder >

Programmabegroting 2017-2020: geen lastenverhoging voor inwoners

29-september-2016 | De begroting geeft aan waar de gemeente komende jaren haar geld aan uitgeeft en wat zij aan inkomsten verwacht. Het college van burgemeester en wethouders stelt een sluitende meerjarenbegroting voor, waarbij de totale woonlasten voor inwoners niet omhoog gaan. Op 3 november behandelt de raad de begroting.
Lees verder >

Verbod op asbestdaken 2024

03-oktober-2016 | De Rijksoverheid heeft bepaald dat vanaf 2024 asbestdaken in Nederland verboden zijn. Dit houdt in dat particulieren, bedrijven en (overheids-)instellingen in 2024 geen asbestdaken meer mogen bezitten.
Lees verder >

Vijf partijen tekenen Samenwerkingsovereenkomst Energie-uitwisseling Hornmeer

04-oktober-2016 | Donderdag 29 september hebben KPN, ESA BV, Solidoe, Jongleren, en de gemeente Aalsmeer een samenwerkingsovereenkomst Energie-uitwisseling Hornmeer getekend. De ondertekening vond toepasselijk plaats in het Zwembad de Waterlelie.
Lees verder >
Meer nieuws >

Uitgelicht

Digitaal loket

Digitaal loket
Regel uw zaken zelf via het Digitaal loket. Handig, want voor een aantal zaken hoeft u namelijk niet meer langs te komen.
Lees verder >

Bekendmakingen

Hier vindt u informatie over zaken die uw directe leefomgeving aangaan.
Lees verder >

Parkeren

Hier vindt u alle informatie over parkeren in Aalsmeer.
Lees verder >

Sociaal loket

Woont u in Aalsmeer en heeft u hulp of ondersteuning nodig? Meld u bij het Sociaal loket. Hier werken mensen die speciaal zijn opgeleid om u te begeleiden naar de juiste hulp of zorg.
Lees verder >

Twitter

Volg gemeente Aalsmeer op Twitter
Lees verder >

Facebook

Volg gemeente Aalsmeer op Facebook
Lees verder >
Meer nieuws >

Links

> Bezoek en Contact
> Vacatures
> Evenementenkalender
> Gemeenteraad
Deze nieuwsbrief is een publicatie van de Gemeente Aalsmeer. Niets uit deze uitgave mag zonder schriftelijke toestemming worden overgenomen.

Meer nieuws vindt u op de website van de gemeente Aalsmeer: www.aalsmeer.nl/nieuws

U bent als relatie momenteel geabonneerd op deze nieuwsbrief.
Afmelden? Stuur een mail naar nieuwsbrief@aalsmeer.nl.
copyright © 2014 Gemeente Aalsmeer