Meer dan 35% korting op chips zakjes. ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 


Online versie

Novashops logo

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Beoordeling: 4.7/5

🚚 Gratis verzending vanaf 50eu

🕑 Vóór 22:00 besteld, morgen in huis

Novashops banner

Er is weer van alles in de aanbieding om jezelf mee te verwennen! We hebben drie nieuwe smaken Grenade repen voor je klaarstaan. Maak ook kennis met Eat Natural, een merk dat heerlijke repen maakt van natuurlijke ingrediënten. Daarnaast is het Barebells-assortiment nu afgeprijsd en je krijgt meer dan 35% korting op onze chipszakjes. Waar ga jij jezelf dit weekend op trakteren? 

NU SHOPPEN

Deze aanbiedingen zijn geldig van 5.10.24 t/m 6.10.24

Goed nieuws voor Grenade-fans: alle producten zijn nu in de aanbieding! We hebben ook drie nieuwe smaken om te ontdekken: Oreo met witte chocolade, gezouten karamel met witte chocolade en de feestelijke Birthday Cake. Tijd om jezelf te verwennen.

BESTEL NU

Ken jij de repen van Eat Natural al? Deze repen zitten boordevol proteïne en met een heerlijke smaak, geeft deze reep je de energieboost die je nodig hebt.

BESTEL NU

Het hele assortiment van Barebells is afgeprijsd dus haal snel jouw favoriete producten in huis. Mis het niet!

BESTEL NU
BESTEL NU
BESTEL NU

Een zakje chips is vaak niet de meest verantwoorde keuze. NovaShops heeft een ruim assortiment aan chips en nootjes zodat jij kunt blijven genieten van een heerlijke koolhydraatarme snack. Ontdek welke smaak jouw favoriet is!

BESTEL NU

Aangepaste levertijden

Vanwege wegwerkzaamheden van vrijdag 4 oktober 16:00 uur tot en met maandag 7 oktober 05:00 uur kan DPD bestellingen pas op maandag ophalen.
Bestellingen die worden geplaatst tussen vrijdag 4 oktober 16:00 uur en maandag 7 oktober 22:00 uur, worden op dinsdag 8 oktober geleverd.