img nieuws | agenda | filmhuis
de nieuwe bibliotheek
 
img

Spannende Boeken Weken!

Ook dit jaar staan de Spannende Boeken Weken in het teken van vakantielezen: lekker ontspannen met een stapeltje thrillers. Wil je iets uit het spannende genre lezen en wil je verrast worden? Probeer dan eens een ingepakt boek!
img
Lees verder
img

HET WEESPERTREKVAART MANNENKOOR

Al sinds 1993 zingt het Amsterdamse Weespertrekvaart mannenkoor met hart en ziel het “andere lied van de zee”; over water, polders, dijken, het zeemansleven en over Amsterdam. Maar vooral ook over liefde, weemoed, verlangen en heimwee... Stad, zaterdag 16 juni, 14:00 uur.
img
Lees verder
img

De nieuwe bibliotheek en privacy

Omdat wij de privacy van onze klanten belangrijk vinden en wij transparantie willen bieden over de gegevens die wij verzamelen, gebruiken én over de rechten die je als klant hebt over het beheer van jouw informatie, werken we aan een nieuwe privacyverklaring.
img
Lees verder

Voorlezen: altijd een feestje!

Wekelijks halfuurtje voor alle Almeerse peuters (1-4 jaar) die van voorlezen houden.
Stad: dinsdag, woensdag en donderdag van 10:30 tot 11:00 uur
Buiten: woensdag van 10:30 tot 11:00 uur
Poort: woensdag van 14:30 tot 15:00 uur
Haven: vrijdag van 10:30 tot 11:00 uur.
Lees verder
img

Zomercursus Klik en Tik: workshop voor beginners op internet

Deze zomer organiseren we in Stad een extra editie van de Klik en Tik workshops voor beginners op internet. Leer in zes lessen de muis en het toetsenbord gebruiken, zoeken op internet en e-mailen.

Aanvang cursus: donderdag 26 juli of vrijdag 27 juli.
Stad, het nieuwe lokaal, 10:00-12:00 uur
Lees verder
img

Film: The Rider

The Rider is een emotioneel drama over een jonge cowboy en tegelijkertijd een film met een documentair-realisme. De niet-professionele acteurs spelen zichzelf. Ook zijn vader, zusje en zijn verlamde vriend Lane zijn zichzelf. Brady is een rijzende ster in de rodeowereld en een getalenteerde paardentrainer. Een val bij een rodeo, maakt echter een einde aan zijn veelbelovende carrière.

Stad, vrijdag 15, zaterdag 16, dinsdag 19 en woensdag 20 juni.
Lees verder
img

Biblyo

Een nieuwe week, een nieuwe Top 3 van Biblyo. Wil jij meeschrijven op Biblyo? Dat kan! Stuur een mailtje naar dit (communicatie@denieuwebibliotheek.nl) e-mailadres.
1. Local Hero juni 2018 van Chantal de Reijke
2. Zeven redenen om veel abrikozen te eten van Evelien Waterman
3. Word jij geplaagd door muggen? door Evelien Waterman
Lees verder
img
.

De nieuwsbrief van de nieuwe bibliotheek wordt wekelijks verstuurd. Kaarten voor alle evenementen van de nieuwe bibliotheek zijn verkrijgbaar bij de klantservicebalie van alle vestigingen van de nieuwe bibliotheek en via www.denieuwebibliotheek.nl | Afmelden