Weekendeals ⏰ De tropische temperatur en houden aan...

12 months ago
  • Html
  • Text
Houd je hoofd koel dankzij onze last minute aanbiedingen voor de beste prijs! - Nog geen plannen voor het weekend? Bekijk snel ons aanbiedingen in eigen land of net over de grens! Weekend Ardennen of toch liever uitwaaien aan de kust? Houd het hoofd koel dankzij onze last minute aanbiedingen voor de beste prijs!

Als u deze e-mail niet correct ziet, raadpleeg de online versie

Nog geen plannen voor het weekend? Bekijk snel ons aanbiedingen in eigen land of net over de grens! Weekend Ardennen of toch liever uitwaaien aan de kust? Houd het hoofd koel dankzij onze last minute aanbiedingen voor de beste prijs!

Ik vertrek →

Onze andere leuke weekendjes voor jou

Klantenservice :
020 794 37 03
Maandag - Vrijdag : 8h - 22h
Zaterdag - Zondag : 9h - 19h
Lokaal tarief

Trek eropuit in 1 klik!
Download onze app en laat je inspireren voor je volgende weekendje weg!

Dit is een Weekendesk mailing, om uit te schrijven, klik hier.
Tot 2 dagen voor aankomst te annuleren, uitgezonderd voor pakketten aangeduid als niet annuleerbaar.
In overeenstemming met de Wet ter bescherming van de privacy heb je het recht van inzage, wijziging en verwijdering van je persoonsgegevens. Die gegevens kunnen onderworpen zijn aan een computerverwerking bestemd voor statistische doeleinden en aan derden worden doorgegeven.
Om dit recht te laten gelden of indien je bezwaar wilt maken tegen het doorgeven van jouw gegevens aan derden, schrijf je naar: Weekendesk, Service Marketing, 75 rue de Tocqueville, 75017 Paris, France.
Weekendesk kan beperkte beschikbaarheid hebben voor de prijzen vermeld in deze nieuwsbrief. De geadverteerde prijzen kunnen zijn uitverkocht en/of onderhevig zijn aan prijsveranderingen. Raadpleeg onze website voor de meest actuele prijzen.

Share this newsletter on

© 2019