20 september 2024
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
Bewuste bezorging: kansen en kopzorgen
Jarenlang waren webwinkels en vervoerders bezig met een race om bestellingen als snelste te kunnen leveren. Van ‘bezorging binnen enkele werkdagen’, naar ‘vandaag besteld morgen in huis’, naar ‘vandaag besteld, vandaag in huis’. Wie het snelste is, wint de consument en laat de concurrentie achter zich, was de perceptie. Maar tijden veranderen. Geldt dat ook voor snelle bezorging?
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Shein en Temu mogelijk duurder in de VS door nieuwe invoerregels
[Nieuws] Pakketjes van Chinese platforms als Shein en Temu worden mogelijk ook in de Verenigde Staten een stuk duurder. De regering daar overweegt een vrijstelling op importtarieven voor ‘goedkope’ bestellingen af te schaffen.
twitter facebook linkedin
lees verder
Ontdek de toekomst van klantloyaliteit met AI-personalisatie
[Advertorial] Personalisatie is niet langer genoeg. Klanten verwachten hyper-gepersonaliseerde ervaringen die écht aansluiten bij hun behoeften. In onze nieuwste e-book, "Hoe AI-Personalisatie Klantloyaliteit Versterkt," leert u hoe u AI en Machine Learning kunt inzetten om klantinteracties te transformeren en langdurige loyaliteit op te bouwen. Blijf uw concurrenten voor met de kracht van AI.
image
image
ANWB introduceert langverwachte marktplaats
[Nieuws] De ANWB heeft vandaag zijn ANWB Marketplace geïntroduceerd. Het bedrijf laat externe verkopers toe, om zo zijn aanbod flink uit te breiden.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Hoe Elektramat zijn Duitse uitbreiding wil aanvliegen
[Nieuws] De Enschedese expert in elektrotechniek Elektramat wil begin volgend jaar de stap wagen naar Duitsland. Het bedrijf is al gelangere tijd actief in – logischerwijs – Nederland en het Nederlandstalige deel van België, en wil met Duitsland een nieuwe enorme markt aanboren. Daarnaast droomt het bedrijf al van verdere uitbreiding.
twitter facebook linkedin
lees verder
Vind de ideale e-commerce kandidaat met Twinkle Vacatures
[Advertorial] Ben je op zoek naar kwalitatieve e-commerce professionals? Plaats dan je vacature op Twinkle.nl, het grootste platform om professionals in digital commerce te bereiken. Je bereikt zowel ambitieuze werkzoekenden als medewerkers die nog niet actief op zoek zijn. Daarmee is ons platform uiterst geschikt voor het aantrekken van nieuwe collega's. Jij weet wie je zoekt. Wij helpen je die persoon te vinden. Kies voor Twinkle Vacatures en vind vandaag nog jouw ideale kandidaat!
image
image
Sieradenplatform Notbranded wint CrossBorder Top-30
[Nieuws] Notbranded is de nieuwe aanvoerder van de CrossBorder Top-30. Het jonge sieradenplatform voor groeide het afgelopen jaar het hardst over de grens. De nieuwe ranking werd dinsdag 17 september bekend gemaakt tijdens het CrossBorder Event, in evenementenlocatie Mereveld in Utrecht.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
AGU overgenomen door eigenaar QWIC
[Nieuws] Wielerkledingmerk AGU is gered. Het bedrijf heeft in EcoMotion, bekend van QWIC e-bikes, een nieuwe eigenaar gevonden.
twitter facebook linkedin
lees verder
Bol staat op het hoofdpodium van Shopping Today
[Advertorial] Bol bestaat dit jaar 25 jaar. Tijdens Shopping Today op 10 oktober vertelt Oscar Hundman, Chief eCommerce officer van bol hoe hij de toekomst van e-commerce voor klanten en voor partners van bol voor zich ziet. Wil je deze keynote en alle andere kennissessies niet missen? Bestel dan nu je ticket!
image
image
Zalando voegt nieuwe categorie aan adaptieve mode toe
[Nieuws] Het Duitse modeplatform Zalando breidt wederom zijn adaptieve mode uit. Klanten kunnen voor het eerst adaptieve mode voor kinderen van drie tot veertien jaar op het platform vinden.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Oscar Hundman (bol) keynotespreker tijdens Shopping Today 2024
[Nieuws] De derde keynotespreker van Shopping Today 2024 is bekend. Oscar Hundman, Chief eCommerce Officer bij platform bol verzorgt 10 oktober de slotkeynote in DeFabrique in Utrecht.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Frasers Group vergroot voetafdruk in Benelux
[Nieuws] Sportretailer Frasers Group heeft grote plannen in de Benelux. Het bedrijf wil de grootste ‘Multi-brand sportretailer’ in de Benelux regio worden en opent als onderdeel daarvan meer winkels.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Picnic: ‘Weekplanner biedt gemak in het drukke leven van de klant’
[Nieuws] Vanaf 23 september kunnen klanten van online supermarkt Picnic hun boodschappen doen aan de hand van een Weekplanner in de app. In deze planner kunnen klanten per dag een recept uitkiezen waarvan de ingrediënten direct aan het boodschappenmandje toegevoegd worden.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Nike benoemt Elliott Hill tot nieuwe ceo
[Nieuws] Sportmerk Nike heeft aangekondigd dat Elliott Hill vanaf 14 oktober president en ceo van het bedrijf zal worden. Hill vervangt John Donahoe, die sinds 2020 deze functies bij het merk bekleedt. Donahoe blijft voorlopig nog wel als adviseur betrokken.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.