5 juli 2024
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
Hunkemöller sluit dit jaar nog eens 45 winkels
[Nieuws] Lingerieketen Hunkemöller heeft in 2023 een nettoverlies geleden van 141,8 miljoen euro. Mede hierdoor werden er vorig jaar al 45 winkels gesloten en staan er ook dit jaar 45 winkels op de planning om definitief te sluiten.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Online omzet stijgt 1,6 procent in mei
[Nieuws] In mei werd 1,6 procent meer online omgezet door de detailhandel dan in diezelfde periode vorig jaar. Pure webwinkels zetten in die periode 7,2 procent meer om, de online omzet bij winkels waarbij online verkoop een nevenactiviteit is daalde met 5,3 procent.
twitter facebook linkedin
lees verder
Gratis whitepapers voor professionals die op de hoogte willen blijven
[Advertorial] Download deze whitepapers en verrijk jouw kennis op het gebied van CX, marketing en e-commerce. Leer van 10 jaar ervaring in influencer marketing. Ontdek onder andere cruciale CX-trends voor jouw strategie en kom meer te weten over conversie met e-mail.
image
image
Investeerder Blokker doet bod op The Body Shop
[Nieuws] Gordon Brothers, een Amerikaanse investeringsmaatschappij die eerder dit jaar huishoudketen Blokker redde, heeft een bod ingediend bij de bewindvoerders van The Body Shop.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
About You gaat direct uit fabriek leveren
[Nieuws] Het Duitse modeplatform About You wil dit jaar nog direct vanuit de fabriek gaan leveren. Door een schakel in de logistiek weg te nemen wil het bedrijf de concurrentie aangaan met fast-fashion gigant Shein.
twitter facebook linkedin
lees verder
Bestel nu je ticket voor Shopping Today
[Advertorial] Shopping Today is het grootste e-commerce-kennisevent van Nederland en brengt meer dan 1.400 professionals uit de sector samen. Of je nu een retailer, brand, techbedrijf, consultant of solution provider bent, bij Shopping Today vind je alle belangrijke spelers en kun je je kennis vergroten en je netwerk uitbreiden. Bestel nu je ticket en profiteer van 100 euro Super Early Bird korting. Zien we jou op donderdag 10 oktober?
image
image
Obelink: ‘We geven er een enorme klap op’
[Interview] Een wonderlijke e-mail kregen we binnen op de redactie, twee jaar geleden. Berry Velthuis van Obelink, met het bericht dat de persoon die wij als verantwoordelijke voor e-commerce hebben staan in de Twinkle100 genoteerd, daar niet meer werkt. Wie we dan wel kunnen aanschrijven? ‘Aangezien wij ervoor hebben gekozen om ons bedrijf als holacratische organisatie verder te ontwikkelen, zijn er nu verschillende rollen die het werk hebben overgenomen.’
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Rohlik Group haalt 160 miljoen euro op voor Europese expansie
[Nieuws] De Tsjechische Rohlik Group, het moederbedrijf van de Duitse online supermarkt Knuspr, is van plan om tegen 2030 uit te breiden naar verschillende steden in de CEE- en DACH-regio's. Daarvoor heeft de groep 160 miljoen euro aan vers groeikapitaal opgehaald bij nieuwe en bestaande investeerders.
twitter facebook linkedin
lees verder
Ben jij actief op de buitenlandse markt?
[Advertorial] Op dinsdag 17 september is de elfde editie van het CrossBorder Event. Dit event is speciaal voor alle bedrijven die op de buitenlandse markt actief zijn of dit in de toekomst willen gaan doen. Tijdens het CrossBorder Event vertellen (internationale) ondernemers hun succesverhalen en leerpunten. Je profiteert nu van 75 euro Early Bird korting.
image
image
Ceo Giny Boer vertrekt bij C&A
[Nieuws] Giny Boer, sinds 2021 ceo van kledingretailer C&A, stapt op als topvrouw van de Europese tak. Edward Brenninkmeijer neemt tijdelijk de leiding over.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Circle Closet sluit de deuren
[Nieuws] Het Nederlandse Circle Closet, een online platform voor het huren en verhuren van designerkleding, stopt ermee. Bedrijven als Shein, Temu en Vinted hebben hier een bijdrage aan, maar ook het ‘grillige’ investeringsklimaat van 2023 maakte het een haast onmogelijke uitdaging om te blijven bestaan.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Ik wil een bezorgmaatje
[Visie] Ik had een paarse krokodil-momentje met een pakketbezorger aan de deur. Hij zou ’s avonds een pakje bezorgen, maar omdat we niet thuis zouden zijn hadden we om een ander bezorgmoment gevraagd. De altijd vriendelijke bezorger belde iets voor het bezorgvenster toch aan. De tweede keer die dag. ’s Middags had hij ook al wat gebracht. Hij stond daar met mijn pakje, maar mocht dat niet aan mij geven: ‘Computer says no.’ Dat was vanwege die uitgestelde levering. Na overleg met zijn leidinggevende mocht hij het pakje toch echt niet geven. We keken elkaar verbaasd aan. Hij kent mij al jaren, het pakje dat hij in handen heeft is ook echt voor mij, ik kan me legitimeren, maar het mag niet van de procedures. Dat wringt. En een nieuw bezorgmoment moet de pakketbezorger goud geld kosten, toch? Arme bezorger.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Faillissement Duetz en Adam Brandstores dupeert honderden crowdfunders
[Nieuws] Vorige week werd bekend dat herenmodezaken Duetz en Adam Brandstores failliet zijn. De curator bekijkt momenteel de mogelijkheden om het bedrijf door te starten. Voor 265 investeerders die vorig jaar ruim één miljoen euro investeerden in het familiebedrijf, is de kans ‘zeer gering’ dat ze er wat van terugzien.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.