24 mei 2024
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
Lessen uit vier jaar flitsbezorging
Flink, Zapp, Getir en Gorillas. Jaren geleden nog bij niemand bekend, maar inmiddels vullen flitsbezorgers vaak genoeg de krantenkoppen. Vraag is voor hoelang nog; want zo snel als de rappe bezorgers opdoken, verdwijnen ze ook weer. Wat blijft over van de markt, die de e-commercebranche vier jaar in zijn greep hield?
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Sawiday neemt Badkamerwinkel over
[Nieuws] Sawiday, bekend van Sanitairwinkel, neemt branchegenoot Badkamerwinkel over. De overname omvat drie vestigingen en de webshops Badkamerwinkel.nl, Installatievakwinkel.nl en Badkamerwinkel.be.
twitter facebook linkedin
lees verder
De nieuwste whitepapers bómvol tips en informatie
[Advertorial] Download deze gratis whitepapers en ontdek onder andere hoe je de fysieke productbeleving naar het online verkoopkanaal brengt, hoe jij jouw betaalstrategie toekomstbestendig maakt en hoe een heen- en teruglabel tot herhaalaankopen leidt.
image
image
‘Meer nepwebshops, gedupeerden zijn meer kwijt’
[Nieuws] Het afgelopen jaar zijn er meer gevallen van webwinkelfraude gemeld. Gedupeerden worden daarbij gemiddeld voor 350 euro opgelicht, een stijging van 20 procent.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Colruyt’s Collect&Go kiest voor gekoelde lockers om bestellingen af te halen
[Nieuws] Collect&Go, de online boodschappendienst van de Colruyt Group, test een nieuwe service in Gent. Daar kunnen klanten hun online boodschappen afhalen in speciale gekoelde lockers.
twitter facebook linkedin
lees verder
Shopping Today is dit jaar op 10 oktober
[Advertorial] Het inspirerende e-commerce-kennisevent is dit jaar op donderdag 10 oktober in DeFabrique in Utrecht. Dit event is de uitgelezen kans om jezelf klaar te stomen voor de digitale toekomst en om jouw webshop te laten groeien. Er zijn meer dan 60+ kennissessies die je bij kunt wonen. Koop je nu je ticket? Dan profiteer je van 100 euro Super Early Bird korting. Er zijn slechts 50 tickets beschikbaar voor dit tarief. Bestel nu je ticket en verzeker jezelf van een plek op dit inspirerende event.
image
image
Het redesign van .. Hornbach
[Interview] E-commerce organisaties vertellen over hun nieuwe websitedesign. Wat is er veranderd, vergeleken met de oude site? Wat zijn de verwachtingen? Is het design gevalideerd? En welke lessen heeft het opgeleverd? Voor deze refresh sprak Twinkle met Erik Vogels, Hoofd E-business & Service Hornbach.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Picnic investeert in Duitse maaltijdpakketten
[Nieuws] Online super Picnic is bezig om in Duitsland een aanbod aan maaltijdpakketten op te zetten. Het bedrijf testte hier de afgelopen tijd al mee, en zou dit in de toekomst verder willen opschalen.
twitter facebook linkedin
lees verder
Heb je jezelf al verzekerd van een plekje op NMD24?
[Advertorial] Bestel nu je ticket voor de NIMA Marketing Day op 13 juni en maak gebruik van 20 euro korting op je ticket. Woon diverse sessies bij van Feyenoord, Copernica, MWM2, Jaarbeurs, Markteffect en nog veel meer. Laat je inspireren door allerlei inspirerende sessies en wissel ideeën uit met andere like-minded professionals.
image
image
TikTok Shop vanaf de zomer in meer landen aanwezig
[Nieuws] Social mediaplatform TikTok wil zijn TikTok Shop verder uitbreiden en is gestart met het uitnodigen van verkopers voor een bètaversie in Frankrijk, Duitsland, Italië en Spanje. Ook Mexico wordt toegevoegd aan de lijst met markten waarop de shop binnenkort actief zal zijn.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Het controversiële model van Shein: ‘Wij spreken zelf over smart fashion’
[Interview] Wanneer Shein ergens een pop-upwinkel opent, dan kan die rekenen op grote belangstelling. Overal waar de tijdelijke deuren openen, staat een met name jonge groep vrouwelijke fans te dringen om het online assortiment van de e-commercegigant in fysieke vorm te bekijken.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Bever koopt buitenkleding van consumenten terug
[Nieuws] Buitenwinkel Bever heeft een pilot gelanceerd om buitenkleding van consumenten terug te kopen. Met “Bever Koopt Terug” wil de buitenwinkel consumenten motiveren om nog bewuster met producten om te gaan.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Reorganisatie Jumbo: belangrijke nieuwe rol voor oud-cto bol
[Nieuws] Jumbo gaat zijn kantoororganisatie herstructureren. Het bedrijf ontkomt naar eigen zeggen niet aan het schrappen van banen. Hoeveel mensen er exact weg moeten, is nog niet bekend. In de nieuwe organisatie is een belangrijke rol weggelegd voor een oude bekende.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
‘Amazon’s Alexa wordt AI-gedreven en komt los te staan van Prime’
[Nieuws] Amazon zou momenteel bezig zijn om zijn spraakassistent een broodnodige upgrade te geven. De assistent is inmiddels alweer tien jaar oud, maar door de snelle opkomst van AI snel achterop geraakt.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.