18 oktober 2024
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
Twinkle100: groene koplopers in beeld
[Onderzoek] Wie zijn op het moment de grootste online verkopers in ons land? Ieder jaar rangschikt de redactie van Twinkle samen met de Hogeschool van Amsterdam (HvA) de e-commerce bedrijven die in ons land actief zijn op basis van hun omzet. Wat kun je van deze editie verwachten?
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Otto Nederland gaat intensiever samenwerken met andere Otto-onderdelen
[Nieuws] De Otto Group richt een nieuw handelsnetwerk op, bestaande uit verschillende dochterondernemingen, zodat die in Europa meer met elkaar kunnen samenwerken.
twitter facebook linkedin
lees verder
Essentiële Whitepapers voor Succes in E-commerce
[Advertorial] Wil jij jjouw e-mailmarketing in slechts 20 minuten verbeteren? Download het E-mailmarketing Handboek van MailBlue, boordevol strategieën. Ontdek daarnaast de grootste groeivalkuilen voor bedrijven en leer van de ervaringen van Julia Veer, oprichter van Clay And Glow, in de Growth Generator. Tot slot, lees waarom steeds meer grote Nederlandse merken kiezen voor Shopify voor meer groei met minder complexiteit.
image
image
Parkos overgenomen door Cavu
[Nieuws] Vergelijkings- en boekingsplatform voor luchthaven parkeren Parkos is overgenomen door Cavu, onderdeel van de Manchester Airports Group (MAG).
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Etrias neemt Sneakers.nl over van Termeer Groep
[Nieuws] Webwinkelketen Etrias heeft de vijfde overname in acht jaar tijd gedaan. Het bedrijf heeft webshop Sneakers.nl overgenomen uit het portfolio van de Termeer Groep.
twitter facebook linkedin
lees verder
Wie zijn de grootste online verkopers van ons land?
[Advertorial] Hij is er weer: de Twinkle100! De redactie van Twinkle rangschikt jaarlijks de grootste webwinkels, in samenwerking met het Centre voor Market Insights van de Hogeschool van Amsterdam. Wil jij weten welke webshops de meeste omzet hebben en wat hun ontwikkelingen zijn?
image
image
Zalando lanceert verbeterde virtuele paskamer
[Nieuws] Fashionplatform Zalando heeft in samenwerking met het merk Levi’s een nieuwe virtuele paskamer gelanceerd. Klanten kunnen een 3D-model creëren op basis van hun eigen lichaamsafmetingen, wat zorgt voor een nog preciezere weergave van hoe de kleding valt.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
JD.com verdubbelt logistieke capaciteit buiten thuismarkt
[Nieuws] JD Logistics, de logistieke tak van de Chinese online grootmacht JD.com, kondigt een verdubbeling van zijn internationale logistieke opslagcapaciteit aan. Eind volgend jaar moet de uitbreiding zijn afgerond.
twitter facebook linkedin
lees verder
Vind de ideale e-commerce kandidaat met Twinkle Vacatures
[Advertorial] Ben je op zoek naar kwalitatieve e-commerce professionals? Plaats dan je vacature op Twinkle.nl, het grootste platform om professionals in digital commerce te bereiken. Je bereikt zowel ambitieuze werkzoekenden als medewerkers die nog niet actief op zoek zijn. Daarmee is ons platform uiterst geschikt voor het aantrekken van nieuwe collega's. Jij weet wie je zoekt. Wij helpen je die persoon te vinden. Kies voor Twinkle Vacatures en vind vandaag nog jouw ideale kandidaat!
image
image
Fast fashion dunt kledingaanbod bij kringloop uit
[Nieuws] Kringloopwinkels krijgen steeds minder kleding binnen, mede dankzij de fast fashion industrie. Vanwege de vaak slechtere kwaliteit haalt een broek of trui het tweedehandsrek niet meer. Meubels en elektronica daarentegen weten de winkels wel te bereiken.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Brede steun voor streep door achteraf betalen in winkels
[Nieuws] Een meerderheid van de Tweede Kamer wil dat er een streep gaat door de invoering van achteraf betalen in de fysieke winkelstraat. Ook branchepartijen staan daarachter.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Brussel roept Temu ter verantwoording om illegale producten
[Nieuws] Temu moet aan de Europese Commissie uitleggen hoe het de verkoop van illegale producten tegengaat. De webshop heeft tot 21 oktober om te reageren.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.