Weer verliefd op je huis

3 years ago


Text only:

Heb je al ontdekt dat onze nieuwsbrief is vernieuwd?Klik hier om de online versie van deze nieuwsbrief te bekijkenWeer verliefd op je huis      Even voorstellen

Hoera, zondag 20 september aanstaande begint het derde seizoen van Weer verliefd op je huis. Een nieuw seizoen vol mooie make-overs. Stylist Frans Uyterlinde trapt af in Huizen bij Chantal en Marc. Zij houdt van romantisch, hij van stoer en strak. Kan je niet zo lang wachten? Blik dan nog even terug op seizoen 1 en 2.


PS: heb je al ontdekt dat onze nieuwsbrief is vernieuwd? Voortaan inspiratie en shoppen in één. We zijn benieuwd wat je ervan vindt.

 vtwonen op tv ►  Exclusief voor onze nieuwsbriefleden: zondagavond 20 september shop je na de eerste aflevering, van 20:00 tot 24:00 met 10% korting. Om te vieren dat Weer verliefd op je huis terug op tv is. Gebruik de code: VTWWVOJH. Veel shopplezier! zondagavond 10% korting ►  Hart op de juiste woonplek    Viktors favorieten Dag licht "Sinds ik vtwonen op SBS6 presenteer is m'n huis helemaal op z'n kop gegaan. Inmiddels weet ik wat ik mooi vind." Groot, klein, rond of recht; met de duurzame, kunststof kozijnen van K-vision geniet je extra van je thuis. nieuwsgierig? ► jouw stijl? ►     Kussenwikkels In 55 kleuren  Liefde op het eerste gezicht: kussenwikkels met een zwart-wit tribal print. Maak de blikvangers zelf. Ja, ook de radiator verdient liefde. Plaats het duurzame model van Jaga in de schijnwerpers. (adv.) DIY ► lees meer ►     Woondromen   Droomhuis
Gekocht als bijna-bouwval, in acht jaar omgetoverd tot bungalow vol joie de vivre in Biarritz. Op een droomlocatie, gelegen tussen stad en zee.
wonen in Frankrijk ►    Win je droomslaapkamer
Drie bekende bloggers zijn uitgedaagd om mee te doen aan de Auping Essential Styling contest. En jij kunt winnen!
lees meer ►     Active-afwasautomaten van Miele
De Active-afwasautomaten van Miele zijn een echte aanwinst voor de keuken. Ervaar het zelf en ontvang nu tijdelijk tot €150,- retour. (adv.)
waarom Miele? ►    Verdwalen in de Pijp
In de Amsterdamse de Pijp vind je de leukste adresjes. Wij delen ze graag met je en stelden een shoproute samen.
shoproute de Pijp ►     Shop: de favorieten uit seizoen 2    Kussen Stoel House Doctor
19,95 House Doctor
234,95      Displaybox set Hanglamp Casa Vivante
19,95 Dutchbone
89,-       Dienblad Loungestoel Nordal
42,95 Dutchbone
529,-      Schaal Vloerkleed Menu
39,95 House Doctor
164,95       Kruk Kussen vtwonen
69,- Bloomingville
52,-      Vaas Vloerkleed House Doctor
27,50 Dutchbone
69,-    volg ons via:Je ontvangt deze nieuwsbrief op newsletter@newslettercollector.com, omdat je je hier voor opgegeven hebt. Wij gaan zeer voorzichtig met je persoonsgegevens om en doen er alles aan om deze gegevens zo goed mogelijk te beschermen. In ons privacy- en cookiebeleid kun je dit nalezen.
Volg ons via: Facebook   
Twitter   
Pinterest   
Google+   
Instagram   
Youtube   | Gegevens wijzigen |
Afmelden nieuwsbrief© 2015 Sanoma Media Netherlands B.V. vtwonen.nl - onderdeel Sanoma Media Netherlands groep

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019