‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

EVENT

De vrijheidskaravaan gaat weer het land door

Aankomende donderdag 19 augustus komen we vanaf 11:00 in Cuijk bijeen om het te hebben over de toekomst. Partijleider Thierry Baudet en andere FVD-volksvertegenwoordigers gaan met u in gesprek. Nu is het belangrijker dan ooit om samen te komen en op te staan tegen de totalitaire maatschappij waar we onvermijdelijk op afstevenen. Daarna zijn we om 15:00 Uden. Op vrijdag 20 augustus zijn we om 14:00 in Heerhugowaard.

KLIMAAT

IPCC-rapport nu al onderuit gehaald

Het VN-klimaatpanel IPCC bracht maandag 9 augustus een nieuw, alarmistisch rapport uit waarin het rampscenario's schetst, extremiteiten constateert en de mens 'onomstotelijk' aanwijst als boosdoener. Is er nu definitief sprake van een 'klimaatcrisis' of zit het anders? Gert-Jaap van Ulzen en Ralf Dekker analyseren het rapport voor FVD.

LEES MEER

EVENT

Lezing Microfobie van Pepijn van Houwelingen

Gemeente Scherpenzeel dreigt te worden samengevoegd met Barneveld. Zelfs al is de tegenstand enorm. Waarom blijft dit gebeuren? Wat zit hierachter? Op die vraag probeert dr. Pepijn van Houwelingen antwoord te geven in zijn boek Microfobie. Op 30 augustus geeft hij in Scherpenzeel hierover een lezing. Een uiterst interessante en leerzame avond waarbij alle gelegenheid is voor vragen en discussie.

BESTEL NU

VISSERIJ

FVD steunt de vissers

Zaterdag was er een groot protest op het IJsselmeer. In de visgebieden van onder andere de Urker, Volendammer, Harlinger en Enkhuizer vissers zijn ze van plan om nóg meer windturbines en zonnepanelen op het water te plaatsen! Een doodslag voor de laatst overgebleven vissers die al generatie op generatie in deze wateren hun kost en brood verdienen. FVD is hier faliekant op tegen! Leden van de partij zijn vanuit diverse havens meegegaan om de vissers te ondersteunen en de noodklok te luiden. Vissers moeten de ruimte krijgen om te vissen, gehaktmolens en zonnepanelen horen niet op het water thuis. Uiteraard werd de Forum-vlag gehesen in de masten van deze prachtige viskotters!

THE GREAT RESET

Baudet gaat discussie aan met Wilders

FVD toont veel overeenkomsten met de PVV op het gebied van klimaat, EU en immigratie. Maar op het gebied van Corona, en de fundamentele ideologie die daaraan ten grondslag ligt, verschillen de partijen enorm. Thierry Baudet haalt nog een keer alles uit de kast in een poging om Geert Wilders te overtuigen. Zal hij zijn standpunt wijzigen?

LEES MEER

EVENT

Gezellige bijeenkomst in Gelders cafe

Maandag 16 augustus vanaf 19:30 organiseren we een gezellige avond voor FVD-leden en gelijkgestemden in Berg en Dal. Uiteraard zorgen we voor een leuk programma met humor, gezelligheid en de mogelijkheid om elkaar te leren kennen. Drinkt u een glas met ons mee?

BESTEL NU
Word lid!

Forum voor Democratie is de grootste politieke partij met ruim 45.000 leden.

Fb Tw Inst Yt In
 

Afmelden