FietsActief wijst je de weg
FietsActief 7

FietsActief 7

Volop fietsroutes en inspiratie. Bestel eenvoudig online, met gratis verzending!
 

To e-bike or not to e-bike? Dat is de vraag. Een heikel punt soms dat we in de gelijknamige rubriek in de extra dikke FietsActief 8/9 bespreken. Deze editie verschijnt 3 december. De FIETSERSBOND zette ook al het een en ander op een rijtje hierover.

FietsActief
E-bike kopen?
Vier vragen, vier antwoorden

Wat wil je? Daar begint het mee. Boodschappen doen, rondje Drenthe of misschien wel de Alpen over? Bedenk zo precies mogelijk wat je allemaal met een e-bike zou willen doen en laat je vervolgens goed voorlichten.

FietsActief
15 TIPS
Voor je e-bike accu

Ruwe bolster, blanke pit: een omschrijving die je zou kunnen toepassen op e-bike accu's. Ze zien er robuust uit, maar hebben liefdevolle aandacht nodig. Hoe je dat aanpakt? We geven 15 gevarieerde tips.

FietsActief
Waarom eigenlijk?
Speciale e-bike banden

Fietsbanden: je hebt ze breed, smal, met profiel of met wat minder structuur. Er zijn ook steeds meer speciale e-bike banden. Onder meer handig voor grip en comfort.

FietsActief
Advertorial
Ontdek Zuid-Afrika per e-bike!

Deze fietsreis is echt een sensatie voor al je zintuigen. In maar weinig landen vind je op zo'n klein oppervlak zo'n verscheidenheid aan leven en natuurschoon. Ontdek het beste van de Westkaap in Zuid-Afrika met Edelweiss Bicycle. Boek nu en ontvang tot 31 oktober 2021 wel €200 korting!

Volg FietsActief ook op
FietsActief - Facebook
Copyright © 2021 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden