Fijn wandelweekend!
Bekijk deze nieuwsbrief online

Wandelen door sprookjesachtige naaldbossen

Ga je de kerstboom de komende tijd missen? Zoek dan een naaldbos op en maak een mooie boswandeling. Een zacht bed van naalden onder je schoenen, een dennengeur, een eekhoorn op een tak: in naaldbossen kun je prima wandelen, zeker in de winter. Wandel.nl geeft je een overzicht van gebieden in Nederland waar je naaldbossen kunt vinden.

Tips om je wandeldoelen voor 2020 te bepalen

Het nieuwe jaar is begonnen: tijd om je wandeldoelen te bepalen. Een lange afstandswandelroute lopen, de Vierdaagse volbrengen, je conditie verbeteren of gewoon genieten van de omgeving: weet jij al met welk doel je dit jaar je wandelschoenen gaat aantrekken? We geven je graag een aantal tips bij het bepalen van je wandeldoel (en wensen je alvast veel succes).
 
 

Vrijetijdsboulevard Roden Wandeltocht

ZA. 11 JANUARI 2020 - RODEN
Wandel door de bosrijke omgeving van het Drentse Norg. De tocht gaat door natuurgebieden, onder andere door het Mensingebos. Ook kom je langs hele oude geschiedenis in de vorm van hunebedden. Er zijn drie routes: 10 km. voor beginnende wandelaars en 25 en 35 km. voor kilometervreters. 

 

Kom op 9 februari naar de Bergsportdag 2020 

Wandel jij graag in de bergen? Tijdens de Bergsportdag op 9 februari in Nieuwegein kun je alles te weten komen over bergwandelen: van mooie wandelgebieden tot adviezen over het nieuwste materiaal en wandelvakanties in de bergen. Als lid van KWBN heb je met de Wandelvoordeelpas 2020 gratis toegang tot de Bergsportdag.
 
 

Gebruik de gratis Vierdaagse Experience app

Doe jij dit jaar mee aan de Vierdaagse Nijmegen? Met de Wandel.nl Vierdaagse Experience app sta je goed voorbereid aan de start. Via de app ontvang je een trainingsschema en handige tips. Vorig jaar trainden 7000 Vierdaagse-deelnemers met de app. Zij beoordeelden de app met een 8,7. De app start vanaf 13 januari, maar je kunt 'm nu al downloaden.

 

15e Winterwandelweekend in Aalten

ZA. 11  EN ZO. 12 JANUARI 2020 - AALTEN
In het tweede weekend van januari kun je één of twee dagen wandelen in Aalten. De tocht gaat door het buitengebied van dit Achterhoekse dorp. Je wandelt door bossen en langs weilanden met mooie doorkijkjes. Je hebt de keuze uit diverse routes: van 5 tot 30 kilometer.
 
 

Mogen we je een vraag stellen?

Ook in 2020 laten we de Wandel.nl nieuwsbrief graag zo goed mogelijk op jouw interesses aansluiten. In deze nieuwsbrief lees je tips om je wandeldoelen voor dit jaar te bepalen. Weet jij al wat jouw wandeldoelen in 2020 zijn? Bijvoorbeeld een meerdaagse tocht of een lange afstandsroute lopen? We zijn benieuwd.

 
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je abonnee bent van de Wandel.nl nieuwsbrief.

gegevens bijwerken of uitschrijven