Koel de zomer door! - zooplus: Alles voor je huisdier | Online dierenwinkel
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 

Heb je problemen met de weergave van de nieuwsbrief, klik dan hier.

zooplus: Alles voor je huisdier | Online dierenwinkel
 
 
Klaar voor de zomer?

De zomer staat voor de deur! Wij laten je zien hoe je je kat en/of hond gehydrateerd kunt houden en welke zomeraccessoires verkrijgbaar zijn om de warme dagen te verlichten.

Shop zomerse lekkernijen! ►
 
 

* Geldig t/m 24-06-2024 en/of zolang de voorraad strekt.

Let op: deze aanbiedingen zijn tijdelijk en zolang de voorraad strekt, op=op!

 
 
 
 
 

Speciaal voor jouw kat!

 
 
Voldoende drinken is niet alleen uiterst belangrijk voor tweevoeters, maar ook voor viervoeters. Vooral in de warme zomermaanden is natvoer aan te raden, omdat je kat dan optimaal vocht binnenkrijgt.
 
 
 
 
Als je kat niet graag drinkt, kun je een drinkfontein of natvoer gebruiken om het smakelijker te maken. Als je het natvoer invriest, kun je je kat een lekker ijskoud tussendoortje geven. Pasta's kun je ook goed invriezen - zo kan je kat genieten van een lekker ijsje om af te koelen.
 
 
 
 
Een kattenzwembad biedt je katachtige vriend een spannend spel om zijn favoriete speeltjes uit het water te vissen. Zo wordt elke zomerdag een spannende maar koele gebeurtenis voor jou en je beste vriend.
 
 
 
 
Drinken en verkoeling
Reizen
 
 
Natvoer
Outdoor aanbiedingen
 
 
 
 
 

Speciaal voor jouw hond!

 
 
Om je viervoeter koel te houden, moet hij voldoende gehydrateerd zijn. Het voeren van natvoer wordt ten zeerste aanbevolen, vooral in de hete zomermaanden, omdat dit je huisdier voorziet van een optimale vochtvoorraad.
 
 
 
 
Opvouwbare drinkbakken of drinkflessen met een geïntegreerde waterdispenser zijn bijzonder geschikt voor onderweg. Na een wandeling kun je je hond afkoelen met een traktatiematje dat je van tevoren hebt ingesmeerd met natvoer en hebt ingevroren, of een zelfgemaakt hondenijsje.
 
 
 
 
Hondenbaden of bijpassende accessoires voor in het water, zoals drijvende ballen of frisbees, zorgen voor een leuke afwisseling. Zo wordt elke zomerdag een spannende en koele gebeurtenis voor jou en je beste vriend.
 
 
 
 
Drinken en verkoeling
Reizen
 
 
Natvoer
Outdoor aanbiedingen
 
 
 
Goede doel van de maand.
Bekijk onze zoo Outlet!
 
 
 
 
 
 
 
zooplus: Alles voor je huisdier | Online dierenwinkel