Vraag een gratis proefnummer aan‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Nummer 3/2023 van Tijdschrift Familiebedrijven is verschenen.

Duurzaamheid/ Steward-ownership


Deze editie gaat in op de thema’s ‘Duurzaamheid’ en ‘Steward-ownership’.


Usha Ganga gaat in op de duurzaamheidsverslaggeving die vanaf 2024 gangbaar wordt voor veel grote organisaties in Nederland, waaronder familiebedrijven. Laura Bles-Temme en Roberto Flören laten in hun bijdrage zien waar de drijfveren voor duurzaamheid bij familiebedrijven vandaan komen.


Bedrijven hebben tegenwoordig vaak ook andere meer ideologische doelstellingen dan uitsluitend het behalen van een zo hoog mogelijke winst. Bij steward-ownership staat niet de winst maar de missie voorop. In deze editie staat deze nog relatief onbekende manier van ondernemen centraal. Daarbij zal vooral duidelijk worden gemaakt dat steward-ownership (ook) een aantrekkelijke ondernemingsvorm kan zijn voor familiebedrijven.

Meer dan 1000 abonnees hebben het nieuwe nummer inmiddels ontvangen!

Tijdschrift Familiebedrijven (TF) is een multidisciplinair tijdschrift met artikelen over fiscale, juridische, financiële en accountancy-onderwerpen rondom een centraal gekozen thema met het familiebedrijf/mkb als focus. Wilt u kennismaken met Tijdschrift Familiebedrijven? Vraag dan een gratis proefnummer aan. 


Vraag een gratis proefnummer aan

Over de proefnummers

Over Tijdschrift Familiebedrijven

PE-punten

  • RB 4

  • NiRV 6

  • KNB/EPN 6

  • NEVOA 6

  • NOAB 6

  • RAB 1-6


Waarom Tijdschrift Familiebedrijven?


Over onze abonnementen

Met vriendelijke groet, 

Igno Ketelaars
Uitgever Tijdschrift Familiebedrijven

MOCuitgevers Vanmorgen is uitgever van Accountancy Vanmorgen, Fiscaal Vanmorgen, JurisDidact, Salaris Vanmorgen en Pensioen Vanmorgen. Copyright © 2022 Tijdschrift Familiebedrijven. Alle rechten voorbehouden.

Gegevens wijzigen | Afmelden