Wat houdt de rol van digicoach in? | Ga de verbinding aan, juist nu | Eerste hulp bij zorg en angst | Organiseer je smartphone: 10 tips
Management Support
| Online versie
Wegbereider van digitale innovatie
Wegbereider van digitale innovatie: dat ben jij
Digicoach, voorloper en begeleider op het gebied van digitale vaardigheden... waarom blijken juist managementondersteuners zo geschikt voor die rol? Trainer/coach Andres Mol: "Je hoeft niet te wachten tot je collega’s je naar voren duwen. De kans is groot dat je het niet hoeft te worden. Je bent het al.”
Klap niet dicht, schiet niet in de verdediging
Miscommunicatie en gebrek aan  verbinding liggen op de loer, zeker nu tijdens de coronacrisis. Psycholoog en trainer Jocelyn Rebbens geeft tips om onuitgesproken gedachten en oude pijnen te bespreken.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Digitaal vergaderen. Hoe dan?
Vergaderen kan tegenwoordig volledig digitaal. Je bespaart papier, het milieu en veel tijd voor, tijdens en na de meeting. Hoe digitaal vergaderen precies werkt en wat de voordelen zijn? We hebben de 15 meestgestelde vragen en antwoorden op een rij gezet.
'Het secretariaat is echt toe aan vernieuwing'
Na 27 jaar in het vak te hebben gezeten, sinds vier jaar als zelfstandig officemanager, gooit Margot de Jong (1969) het roer om. Ze gaat secretariaten begeleiden als externe adviseur.
Margots verhaal >
Eerste hulp bij angst en zorgen: zo breng je jezelf tot rust
Ook psycholoog en coach Gerda Bos is niet immuun voor angst en zorgen in deze crisis. Gelukkig weet ze hoe ze zichzelf weer tot rust kan brengen.
Gerda's inzicht >
Breinvriendelijk werken
Leestip: Breinvriendelijk werken
Heb je te veel te doen en te weinig tijd? Ontdek gemakkelijk toe te passen breinprincipes om optimaal te blijven functioneren in een drukke, veeleisende omgeving. Breintrainer Frans Duijts neemt je mee op een reis door het brein. 
Positieve praktische psychologie
Positieve praktische psychologie
In twee dagen ontdek je welke gedachten jouw emoties aansturen, hoe je meer grip kunt krijgen op deze emoties en wat de kracht van humor is. Vervolgens ga je aan de slag met jouw persoonlijke gedragsstijl of gedragsvoorkeur.
10 tips om je smartphone beter te organiseren
10 tips om je smartphone beter te organiseren
Professional organizer Karen Visser legt in tien praktische tips uit hoe je jouw smartphone beter ordent en opruimt, en het gebruik ervan vermindert.
Topjobs
Executive Assistant
SnelStart
Volg ons op sociale media
LinkedIn Facebook Instagram Twitter
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright