Eindeloos genieten van de mooiste uitzichten‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

 Maak een afspraak | Bekijk de webversie

Luxe zonvakanties

Beste vakantieganger,

In een zwembad dobberen is altijd fijn, maar het oog wil ook wat… Tijd om je te vergapen aan de allermooiste uitzichten vanuit een infinity pool. We hebben 6 hotels voor je verzameld die over een infinity pool beschikken, van in het bruisende Dubai tot op de Canarische Eilanden. Zo kun je elke dag al zwemmend wegdromen met de mooiste zeezichten, jungles en skylines. Wauw, wat een plaatje!

BEKIJK LUXE ZONVAKANTIES

De állermooiste infinity pools van Europa

Vanuit deze zwembaden heb je een waanzinnig uitzicht!

RIU Gran Canaria

Gran Canaria | Spanje

RIU Gran Canaria ****

Animatie voor de kinderen, een adults only gedeelte, een 24/7 all inclusive concept en 3 zwembaden, waaronder een infinity pool met zeezicht. Hállo vakantie!

ONTDEK GRAN CANARIA
Guayarmina Princess

Tenerife | Spanje

Guayarmina Princess ****

Van de zwembaden tot de kamers, alles in dit prinsheerlijke adults only hotel ziet er zéér chique uit. De luxe spa én de ligging aan zee maken het compleet!

ONTDEK TENERIFE
Esperos Village Blue

Rhodos | Griekenland

Esperos Village Blue *****

Een luxe adults only verblijf met adembenemend uitzicht. Wat wil je nog meer? Misschien is yoga, tennis of een dagje wellness iets voor jou!

ONTDEK RHODOS
Hotel AX Odycy

Qawra | Malta

AX Odycy ****

Bij dit moderne designhotel zien zelfs de kinderfaciliteiten er top uit. Zij roetsjen van de glijbanen, terwijl jij je vergaapt aan de voorbijvarende bootjes.

ONTDEK MALTA

Liever op verre reis?

To infinity(pool) and beyond op deze exotische bestemmingen

Padma Resort Ubud

Bali | Indonesië

Padma Resort Ubud *****

Vanuit de grootste infinity pool van Bali word je verwend met uitzicht op de jungle, rivier en rijstvelden. Een echt tropisch paradijs, boordevol luxe.

ONTDEK BALI
ROYAL HIDEAWAY Dukes The Palm

Dubai | V.A.E.

ROYAL HIDEAWAY Dukes The Palm *****

Zonvakantie en stedentrip in één? Dit resort biedt ontspanning én fun voor het hele gezin, ligt direct aan het strand en heeft een geweldig uitzicht op de skyline!

ONTDEK DUBAI
last minute deals

Hebberig geworden van deze tophotels?

Pak je koffer maar vast in, want met onze last minute deals kun je al héél binnenkort die infinity pool in plonzen.

JA, BEKIJK DE DEALS

D-reizen

Privacy statement

Profiel wijzigen

Pauzeren Afmelden

Contact

Volg ons