6 droomresorts met de wow-factor, ken jij deze al?‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

 Maak een afspraak | Bekijk de webversie

Luxe hotels

Beste vakantieganger,

Klaar voor de ultieme ontsnapping? Vandaag richten we de schijnwerpers op hotels en resorts met de wow-factor. Bij deze paradijselijke paleisjes zijn een fantastische ligging, goede faciliteiten, uitstekende service en bovenal een prachtig design van top tot teen, gegarandeerd. Pak je bucketlist er maar bij, want hier wil jij zéker naartoe!

ALLE LUXE HOTELS

6 hotels met de wow-factor

Laat je betoveren door de mooiste resorts ter wereld!

Olea All Suite *****

Zakynthos | Griekenland

Olea All Suite *****

Omringd door olijfbomen en met zeezicht kom je hier absoluut tot rust. Drink een verse smoothie en dobber in je (privé) zwembad. Wát een vakantie!

BEKIJK HOTEL
Ikos Porto Petro *****

Mallorca | Spanje

Ikos Porto Petro *****

Welkom in Mallorca’s beste en meest luxe resort. Van culinaire hoogstandjes van sterrenchefs, tot rondrijden in een Tesla. En dan die uitzichten... Wauw!

BEKIJK HOTEL
Royal River Luxury *****

Tenerife | Canarische Eilanden

Royal River Luxury *****

Waan je in een ver, tropisch oord in dit adults only resort. Verblijf in luxe villa's, dobber in de zwembadrivier en laat je betoveren door de mooie omgeving.

BEKIJK HOTEL
Hotel Lujo *****

Egeïsche kust | Turkije

Hotel Lujo *****

Samen, of met het gezin? Dankzij het prachtige design, gave waterglijbanen en de vele sport- en wellnessmogelijkheden, voldoet deze plek aan ieders wensen!

BEKIJK HOTEL
Nova Maldives *****

Zuid Ari Atol | Malediven

Nova Maldives *****

De Malediven zijn sowieso al verbazingwekkend mooi. En wacht maar tot je het resort ziet… Slapen in een watervilla is de ultieme droom, toch?

BEKIJK HOTEL
Address Sky View *****

Dubai | V.A.E.

Address Sky View *****

Dit is bijna valsspelen, want in Dubai heeft álles de wow-factor. Je zit op een prime locatie: vanaf het adults only zwembad heb je uitzicht op de Burj Khalifa!

BEKIJK HOTEL

D-reizen

Privacy statement

Profiel wijzigen

Pauzeren Afmelden

Contact

Volg ons