Wegens succes bijgeboekt!

1 year ago


Text only:

Woezel & Pip én Hans & Grietje


De leukste kindervoorstellingen in Het Park


Beste heer,

De pepernoten liggen al twee maanden in de schappen en langzaam komen de winkelstraten in de stemming voor de feestdagen. Ook wij kijken alvast vooruit want twee spetterende kindershows die in deze periode staan, waren helemaal uitverkocht. Gelukkig heeft onze programmeur voor beide shows een voorstelling bij kunnen boeken!
SinterWoezel en Pietje Pip kunnen niet wachten tot Sinterklaas de Tovertuin komt verrassen met pepernoten en cadeautjes. Het belooft een heerlijke sinterklaasmiddag in Het Park te worden! Natuurlijk kunnen de kinderen ook schoentje zetten.
Voor alle kinderen die met Kerst en Oud & Nieuw nog niet genoeg hebben gesnoept, is Hans & Grietje De Musical dé perfecte afsluiter van de kerstvakantie! Na afloop is er een echte Sprookjes Afterparty met Meet & Greet!
Wij kijken stiekem al uit naar de feestdagen!
Met vriendelijke groet,
Marjolein Mol
P.S. Benieuwd naar onze andere kindervoorstellingen? Klik hier voor het gehele overzicht!


...

AGENDA VOOR U GESELECTEERD


Tina - de musical (7+) - Naar het beroemdste meidenblad van Nederland
Juniorvlogster Kyra bezocht afgelopen zondag de première van Tina - de musical en maakte daar deze toffe vlog van! En of ze de voorstelling zou aanraden? Kyra: "Nou en of, ik vond het een super leuke musical!"

 

Lees verder

zaterdag 28 oktober om 19:30


Ik hou van Hoorn - Vereniging Oud Hoorn
Johan Kerkmeijer krijgt 100 jaar na de oprichting van de vereniging Oud Hoorn de kans om te kijken wat er in die jaren gebeurd is met zijn geliefde, de stad Hoorn. Hoorn wordt in deze muzikale raamvertelling gepersonifieerd door een vrouw: begeerlijke, berekenend en onvoorspelbaar...

 

Lees verder

zondag 19 november om 15:00


Carmen vs Carmen - Ibérica de Danza
Temperamentvolle flamenco gecombineerd met klassiek Spaans ballet, folk én moderne dans: Ibérica de Danza brengt al 20 jaar zinderende shows vol Spaans temperament. 

 

Lees verder

vrijdag 1 december om 20:15


Dolf Jansen & Louise Korthals - Omdat we het waard zijn
Voor het eerst gaan Dolf Jansen en Louise Korthals sámen het jaar te lijf. En elkaar. Want de vrouw heeft altijd gelijk. Maar de waarheid ligt desondanks in het midden. Twee toppers voor de prijs van één!

 

Lees verder

zaterdag 2 december om 20:15


Ricky Koole & Ocobar - Me & Tennessee
Ricky Koole zingt samen met de mannen van Ocobar eigen nummers en dé klassiekers uit Tennessee. Geniet vanavond van de muziek van Johnny Cash, Otis Redding, Sam and Dave, Willie Nelson en Aretha Franklin. 

 

Lees verder

zaterdag 2 december om 20:30


dIRE sTRATS - Europa's beste Dire Straits tribute!
Sinds de band Dire Straits in 1992 ophield te bestaan, is dIRE sTRATS in hun voetsporen getreden. De fenomenale gitarist Wolfgang Uhlich wordt wereldwijd geroemd als de beste gitarist in Mark Knopfler’s stijl. Met hits als Walk Of Life, Money for Nothing en vele andere grote hits.  

Lees verder

zaterdag 9 december om 20:15


Rob de Nijs - 75 jaar - Jubileumconcert
Morgen komt zijn nieuwe album 'Niet voor het laatst' uit. Op 26 december viert Rob de Nijs zijn 75e verjaardag. Alle reden dus voor een feestelijke nieuwe theatertour met natuurlijk liedjes van zijn nieuwe cd én oude hits!

 

Lees verder

donderdag 21 december om 20:15


DE VERLEIDERS V - Stem Kwijt
De democratie werkt niet meer. Of, nog pijnlijker, heeft misschien wel nooit gewerkt...  Scènes ★★★★ "Schaamteloos moralistisch, oprecht en mooi." Theaterkrant ★★★ "Iedere acteur is perfect op zijn plaats." 

 

Lees verder

donderdag 1 maart om 20:15


Fuad Hassen - Held
Met de finalistentour van Cameretten en lovende recensies voor zijn nieuwe show, verovert Fuad Hassen de Nederlandse (cabaret)podia! Theaterkrant ★★★ "Hij heeft al snel de lachers op zijn hand."

 

Lees verder

vrijdag 23 maart om 20:30


Fats Domino Tribute - Blueberry Hill
Fats Domino, de rock- en blueslegende die een grote hit had met Blueberry Hill, is gisteren overleden. Gelukkig leven zijn hits voort. Geniet tijdens de Fats Domino Tributeshow van hits als 'Blue Monday', 'Aint't That a Shame' en natuurlijk 'Blueberry Hill'. 

 

Lees verder

zaterdag 19 mei om 20:30


Bekijk het gehele programma hier


Adres
Schouwburg en Congrescentrum Het Park - Hoorn
Westerdijk 4, 1621 LE Hoorn
Servicebalie
Geopend van ma t/m vr van 12.00 - ​17.00 uur,
bij voorstellingen tot 20.30 uur.
Meer over onze openingstijden
Telefoon
0900-​4387275, (€1 per gesprek)
Instellingen
Afmelden voor de nieuwsbrief
© 2017 Schouwburg en Congrescentrum Het Park - Hoorn


hetpark.nl

Categories: Entertainment Concerts Catering Art | Culture Pop Festival Restaurant Theater Tickets Going out
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older 7 until 13 year

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019