Wegens succes bijgeboekt: Qmusic Foute Party!

1 year ago


Text only:

De beste Party's in Het Park


100% Fout! 100% Feest!


Beste heer,

Afgelopen vrijdag vond de allereerste Qmusic Music Foute Party plaats: 100% Fout! 100% Feest! 'Y-M-C-A', 'Una paloma blanca', 'Sex on the beach' en 'We are the children of the Night'. Dansen en feesten op de allergrootste Foute hits, die eigenlijk best goed zijn! 
Het feest van vrijdag was helemaal uitverkocht. Daarom komt de Qmusic Foute Party op 14 april terug! Wees er snel bij en bestel nú als eerste uw kaarten!
Met vriendelijke groet,
Marjolein Mol
P.S. De stoelen uit de zaal, de bar de zaal in: tijd voor feest! Wist u dat er dit jaar meerdere Party's in Het Park zijn?


...

AGENDA VOOR U GESELECTEERD


30UP Party - let's dance!
Met discolampen, videoschermen, een geweldige geluidsset en natuurlijk een discobal, gaan we vanavond terug vanuit de jaren 80 en 90 tot nu. Mét videoclips van de beste hits van TMF, MTV en Toppop!

 

Lees verder

zaterdag 24 maart om 20:30


Top 2000 Live - Dé radiohit live in het theater
De grootste hits uit de 'Top 2000' live in Het Park: Dans, zing en feest nog één keer op de beste nummers ooit geschreven!

 

Lees verder

zaterdag 6 januari om 20:30


Vezpa - 50's & 60's Party!
Go back to the 50’s & 60’s! Probeer maar eens stil te blijven staan als de mannen van Vezpa de grootste hits uit de jaren 50 en 60 spelen! Van Elvis Presley tot John Lennon, waan je terug in de tijd!

 

Lees verder

vrijdag 2 februari om 20:30


Her Majesty - Marrakesh Express
Na het succes van 'Déjà Vu' duiken de mannen van Her Majesty nu opnieuw in de songs van Crosby, Stills, Nash & Young! Geniet van hits als 'After The Gold Rush', 'Songs For Beginners' en 'If I Could Only Remember My Name'. 

 

Lees verder

vrijdag 22 december om 20:15


Harrie & Eva - Jon van Eerd e.a.
Jon van Eerd werd door André van Duin bestemeld als Nederlands grootste volkskomiek. Deze keer belandt hij als Harrie Vermeulen in Het Paradijs. Als vanouds maakt hij er opnieuw een hilarische puinhoop van!

 

Lees verder

dinsdag 28 november om 20:15


Ntjam Rosie - Breaking Beats
Na het succes bij De Wereld Draait Door gaat Ntjam Rosie nu de theaters in! NRC ★★★★★ "Rosie’s stem danst bekoorlijk over de noten in het Engels, Frans en Bulu, een taal uit Kameroen, met bezieling, vrijheid en controle." 

 

Lees verder

zaterdag 20 januari om 20:30


Opvliegers - New York, New York
Laatste kaarten! Na het succes van Opvliegers en Opvliegers in de sneeuw vliegen de dames nu naar New York voor een dolkomisch avontuur in The Big City!

 

Lees verder

zaterdag 20 januari om 20:15


Jeans - A Brand New Day
Jeans is dé springplank voor musicaltalent! Geniet deze avond van de bekende pop- en musicalsongs in een spetterende show gebracht door de musicalsterren van de toekomst

 

Lees verder

woensdag 24 januari om 20:15


Woef Side Story (8+) - Theater Rotterdam (voorheen Ro Theater)
Na de grote successen van ‘De Gelaarsde Poes’, ‘De Zere Neus van Bergerac’ en ‘Lang en Gelukkig’ herneemt Theater Rotterdam (voorheen Ro Theater) het heerlijke ‘Woef Side Story’. De veelgeprezen familievoorstelling won in 2013 maar liefst vijf Musical Awards en de Z@PP Theaterprijs!

 

Lees verder

woensdag 31 januari om 19:00


Carmen vs Carmen - Ibérica de Danza
Temperamentvolle flamenco gecombineerd met klassiek Spaans ballet, folk én moderne dans: Ibérica de Danza brengt al 20 jaar zinderende shows vol Spaans temperament. 

 

Lees verder

vrijdag 1 december om 20:15


Circus Boost - Vita
Dit is circus op topniveau! Geniet van de bijzondere combinatie van dans, illusie, circus en acrobatische trucs! Circus Boost brengt hét nieuwe circus.  

 

Lees verder

donderdag 30 november om 20:30


Ricky Koole & Ocobar - Me & Tennessee
Ricky Koole zingt samen met de mannen van Ocobar eigen nummers en dé klassiekers uit Tennessee. Geniet vanavond van de muziek van Johnny Cash, Otis Redding, Sam and Dave, Willie Nelson en Aretha Franklin. 

 

Lees verder

zaterdag 2 december om 20:30


Quatro Ventos - Outros lugares
Laat u meevoeren naar het prachtige Portugal, land van de fado. De Portugese zanger en gitarist Emanuel Pessanha heeft Quatro Ventos in twintig jaar tot een ijzersterk fado-ensemble gesmeed. 

 

Lees verder

vrijdag 1 december om 20:30


Bekijk het gehele programma hier


Adres
Schouwburg en Congrescentrum Het Park - Hoorn
Westerdijk 4, 1621 LE Hoorn
Servicebalie
Geopend van ma t/m vr van 12.00 - ​17.00 uur,
bij voorstellingen tot 20.30 uur.
Meer over onze openingstijden
Telefoon
0229-291000
Instellingen
Afmelden voor de nieuwsbrief
© 2017 Schouwburg en Congrescentrum Het Park - Hoorn


hetpark.nl

Categories: Entertainment Concerts Catering Art | Culture Pop Festival Restaurant Theater Tickets Going out
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older 7 until 13 year

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019