Weight Watchers Flash Sale | Alleen dit weekend 51% korting op de eerste 3 maanden
Ga slank de zomer in met het 3 maanden abonnement van Weight Watchers! ALLEEN DIT WEEKEND: 51% korting tijdens de Flash Sale; wees er dus snel bij.
Bekijk nu de deal »
Meer vrijheid, minder tellen en voluit genieten
Bespaar nu: € 47,90
De leden van Weight Watchers houden van het nieuwe programma! Voortaan slank je af op jouw manier, met nóg meer plezier. Want WW Flex geeft je de vrijheid om echt te genieten. Je moet minder tellen en boekt meer resultaat. Het moedigt je aan om de beweging te vinden die je leuk vindt en geeft je de durf om anders te denken. Met het nieuwe programma, meer dan 200 heerlijke en verzadigende zero Points voedingsmiddelen, de motivatie van de community en jouw coach heb je alles bij de hand om te slagen.
Bekijk de deal »
Waarom Weight Watchers werkt!
Zoveel dat mag: Je leert goede keuzes te maken, waardoor je nog steeds lekker kunt eten wat je graag lust én goede afslankresultaten behaalt. Zoveel genieten: Je leert ontdekken hoe heerlijk gezond eten kan zijn: Italiaanse pasta’s, lekker belegde broodjes en zelfs dessertjes om je vingers bij af te likken! Zoveel resultaat: Wist je dat je met Weight Watchers tot 8 x meer gewicht kan verliezen dan in je eentje? Zoveel energie: Afvallen is meer dan alleen maar gezonde voeding; het gaat ook om gezond leven met voldoende beweging. Je krijgt hierdoor tonnen aan energie!
Begin ook met succevol afvallen!
Gezond en gewoon slank met het complete dieetprogramma van Afvallen met Nederland.
Wil jij ook 7 tot 12 kilo afvallen in 10 weken tijd? Het afvallen met Nederland programma heeft heerlijke recepten en een 10-weken gezond slank programma om op jouw streefgewicht te komen.
Je krijgt deze Nieuwsbrief omdat je hebt aangegeven berichten van www.AfvallenMetNederland.nl (voorheen EenKiloPerWeek) te willen ontvangen. Wil je dit bericht niet langer ontvangen? Klik dan hier om je voor uit te schrijven.