Gawalo
Online versie
Warmtepompvragen: wel warmtepomp, geen vloerverwarming en volume warmtapwateropslag
“Hoe krijg ik mijn woning warm met een warmtepomp, maar zonder vloerverwarming?” en “Hoe kan de nuttige inhoud van Ecodan-clinderunits groter zijn dan van traditionele boilers?” Deze vragen stellen eindgebruikers het vaakst aan Alklima over de warmtepompen van Mitsubishi Electric.
Lees verder >
Gawalo presenteert resultaten Partner of Choice onderzoek  
Gawalo presenteert de resultaten van het leveranciersoverzicht 'Partner of Choice'. Het onderzoek is bedoeld om professionals op weg te helpen bij de opstelling van een longlist om de juiste keuze in leveranciers te maken.
Lees verder >
Wet kwaliteitsborging en de installateur: toon aan dat je goed werk levert
Over ruim een jaar treedt de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) in werking. Het toezicht op het bouwproces wordt anders. Het functioneren van gebouwen en installatie wordt getoetst. Wat zijn de gevolgen daarvan voor de installateur? Wie is aansprakelijk voor gebreken?
Lees verder >
(digimagazine)
XL
Installatie XL
Lees nu gratis de jaarlijkse speciale uitgave over innovatieve bouw- en installatieprojecten. Niet alleen grote, maar ook grootse projecten. Creatiever, interessanter en relevanter typeren deze speciale uitgave.
Betere kookafzuiging in nieuwbouwwoningen vergt kennis van installateur
In luchtdicht gebouwde, goed geïsoleerde nieuwbouwwoningen voldoet de kookafzuiging lang niet altijd aan de wensen van de bewoners. Leveranciers komen met innovatieve oplossingen. 
Lees verder >
Aangescherpte eisen voor legionellapreventie-adviseurs
De beoordelingsrichtlijn voor Legionellapreventie (BRL6010) is herzien. De nieuwe BRL gaat in per 1 januari 2021. Een overzicht van de belangirijkste wijzigingen.
Lees verder >
Meer nieuws
Partnernieuws
Thermostatische voormengkraan biedt veiligheid tegen brandwonden
Sinds corona deel uitmaakt van ons leven lezen we vaak over de noodzaak de handen regelmatig en grondig te wassen. Daarbij is het belangrijk om bacteriegroei in de leidingen tegen te gaan. 
Lees verder >
Blog
Keuzestress
Welke leveranciers kent u en welke waardeert u het meest? Dat onderzochten wij in het lezersonderzoek Partner of Choice. De resultaten publiceerden we deze week in een Digimagazine. In deze blog deel ik mijn eigen ervaringen met het uitkiezen van sanitair.
Lees verder >
(advertorial)
Partner of Choice
Partner of Choice...

Is een onderzoek waarin een simpele maar cruciale vraag per onderwerp is gesteld: “met welke leveranciers doet u bij voorkeur zaken? Wie dat zijn in de installatiebranche? Dat leest u hier.

Whitepaper
Sectorgids Koel- en Klimaattechniek 2021
Lees verder >
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright