Rent-a-Tent: 0547-36 40 80
Last Minutes

Last Minutes om naar uit te kijken!

"Elk nadeel heb z'n voordeel", zei ooit eens een bekende voetballer. En dat is bij Rent-a-Tent niet anders. Wilt u binnenkort nog even lekker weg dan bent u bij Rent-a-Tent aan het juiste adres. Uw voordeel zit 'm in de prijs met kortingen tot wel 50%! Maar ja, héél veel keus heeft u niet meer natuurlijk. Kijk daarom snel bij onze Last Minutes, ze vliegen de tent uit!

Alle Last Minutes vindt u hier >>
Summer Deals

Summer Deals

Op geselecteerde campings in Europa met de állerlaatste beschikbare bungalowtenten, lodge- of safaritenten of comfortabele stacaravans, biedt Rent-a-Tent aantrekkelijke Summer Deals. Ervaar het gemak van een volledig ingerichte tent of comfortabele caravan en geniet van een heerlijke vakantie voor een zeer aantrekkelijk reissom!

Bekijk de Summer Deals >>

Vakantieverhalen

We kennen ze allemaal: de vakanties waar u nog jaren over napraat. Omdat u een leuke tijd had, er iets misging of doordat u juist iets onvergetelijks meemaakte. Ook onze gasten beleefden op reis allerlei avonturen! Lees de mooiste, bijzonderste en ontroerendste verhalen in de rubriek VakantieVerhalen.

Lees de Vakantieverhalen >>

Rent-a-Tent gezien bij EenVandaag?

Op donderdag 8 augustus was in tv-programma EenVandaag een nieuwsitem te zien over drukte in de zomer en beheren op de camping, met medewerking van onze Rent-a-Tent beheerders Frans en Ineke Hammer vanaf Camping de Molenhof in Overijssel. 
Ook beheerder worden in 2020?

Meer info over'beheerder worden' >>
Facebook
Twitter
     
Pinterest
 

Rent-a-Tent
Veldweg 4
7475 NS Markelo
Tel: 0547-36 40 80
www.rent-a-tent.nl
info@rent-a-tent.nl

Web versie | Afmelden voor deze nieuwsbrief